Top 5 aplikacij za vsakega študenta

Mobilni telefon

Študentska prehranaŠtudentska prehrana

Aplikacija je super uporabna. Kadarkoli lahko preveriš, kaj je na dnevnem meniju pri ponudnikih študentske prehrane po celi Sloveniji. S pomočjo aplikacije dobiš informacijo o višini doplačila pri posameznem ponudniku, se vključiš v program Študentske ugodnosti in prejemaš aktualne novice.

Printbox

Saj veš, tisti rdeči kioski, na katerih si lahko ugodno natisneš študijski material. S pomočjo aplikacije boš lahko na svoj Printbox račun kadarkoli naložil dokumente za tisk. Vse kar potrebuješ je uporabniško ime in geslo. Na Printbox mašini le še dokupiš kredite and you’re good to go!

AMZSAMZS

Nič več zamujanja na faks zaradi prometnih zamaškov! Z aplikacijo AMZS boš vedno obveščen o dogajanju na cestah. Enostavno lahko preveriš trenutne cene goriv, pogledaš cestne kamere in si izračunaš potovalni čas. Must-have za vse študente šoferje.

Kahoot!

Veliko profesorjev se poslužuje uporabe Kahoota. V aplikaciji enostavno ustvariš kviz za večjo skupino oseb (študentov). Z malo ustvarjalnosti in domišljije lahko sestaviš svoj kviz in voíla, s cimri se vam obeta zabaven večer poln smeha.

Booking.comBooking.com

Ker študentsko življenje še zdaleč niso samo predavanja in izpiti si hitro naloži Booking.com aplikacijo. Na naslednji podaljšan vikend si splaniraj short trip. Aplikacija ponuja informacije o prostih nastanitvah, cene v in izven sezone, povratno informacijo o uporabniških izkušnjah in možnost rezervacij. Bon voyage!

 

 

V komentarju nam zaupaj, katera aplikacija tebi olajša študentsko življenje. 🙂

Prejšnji članekOcena filma: Harry Potter in jetnik iz Azkabana
Naslednji članekNova sezona The Crown

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.