Uživajte s prijatelji na varen način s Huawei P smart 2021 in FreeBuds Pro

Čas, preživet s prijatelji in ljubljenimi, bo kakovostnejši zahvaljujoč novim tehnologijam v pametnem telefonu Huawei P smart 2021 in brezžičnim slušalkam FreeBuds Pro. Vrhunska izdelka vam bosta dodobra pomagala vzpostavljati stike in krepiti družbene odnose.

Kot pomemben vidik življenja poudarjate odnose, zlasti s prijatelji in družino. Ne oziraje se na to, ali želite imeti veliko stikov in prijateljev ali pa vam je od številčnosti pomembnejša kakovost, nove tehnologije vam nudijo popolno podporo za vzpostavljanje in krepitev odnosov. Neomejeni telefonski razgovori, besedilna komunikacija ali možnost skupinskega video klepeta – to je le nekaj primerov izredno uporabnih orodij, ki jih za kakovostno druženje potrebuje prav vsak izmed nas. Da pa bi bila kakovost druženja čim višja, boste potrebovali zanesljive naprave, kot sta pametni telefon Huawei P smart 2021 in brezžične slušalke FreeBuds Pro.

Vsakodnevni stiki so osnova za dolgotrajne odnose

Vsakodnevni stiki, celo majhne interakcije na daljavo, na primer izmenjava zabavnih animacij ali selfijev, gradijo trajne odnose in dajejo občutek bližine. Da bi komuniciranje potekalo optimalno, je vredno poseči po zanesljivih rešitvah podjetja Huawei. Pametni telefon Huawei P smart 2021 s skoraj 17-centimetrskim (6,67-palčnim) zaslonom polne ločljivosti HD in ozkimi robovi ponuja resnično brezmejno vizualno izkušnjo. Odlikujejo ga kakovostna izdelava, velika baterija kapacitete 5000 mAh in odlične, z umetno inteligenco podprte kamere, ki omogočajo, da brez težav ujamete vsak zanimiv trenutek in kar najbolje izkoristite svoj vsakdan. V razmerah, ko je baterija že skoraj prazna, vam bo koristila tehnologija hitrega polnjenja SuperCharge. Po samo desetih minutah polnjenja bo telefon deloval do dve uri.

Med telefonskim pogovorom se poskušajte izogniti motnjam, da boste tako čim bolje izkoristili čas, ki vam je na razpolago. Ni ga boljšega načina za to od uporabe brezžičnih slušalk Huawei FreeBuds Pro z aktivnim dušenjem hrupa. Z mikrofonoma znotraj in zunaj slušalke zaznajo in analizirajo hrup in samodejno preklapljajo med tremi načini dušenja ter tako izboljšajo kakovost klica ne glede na okolico, v kateri se nahajate.

Napolnite skupne trenutke z zabavo

Družbeno življenje zahteva redne pogovore, izmenjavo informacij, pa tudi zabavo in skupno doživljanje pomembnih življenjskih trenutkov. Dobra novica je, da se lahko zabavate, čeprav niste skupaj. Zabava na daljavo in skupinsko igranje iger ali gledanje filmov sta odlični ideji za druženje skupine prijateljev ali družinskih članov, ki živijo daleč stran. Med takšnimi skupnimi trenutki vam bo prav prišel pametni telefon Huawei P smart 2021 z zaslonom FullView, ki ga odlikujeta veliko 90-odstotno razmerje s telesom in gostota 394 pik na palec, saj nudi ogromno površino za prikaz vsebin z veliko podrobnostmi in v živih barvah.

Med izvajanjem skupinskih dejavnosti poskrbite, da bo vrhunski tudi zvok. Huaweievi strokovnjaki so slušalke Huawei FreeBuds Pro zasnovali s poudarkom na oblikovanju in udobju nošenja. Upoštevajoč minimalističen slog, jim je uspelo odstraniti nepotrebne oblikovne značilnosti ter zagotoviti, da ima vsaka podrobnost ušesnega čepka svoj namen in je videti elegantna. Unikatno oblikovan ušesni del lahko prilagodite velikosti ušesnega kanala s tremi različno velikimi silikonskimi nastavki. Pri izboru pravšnjega vam lahko pomaga funkcija v aplikaciji Huawei AI Life, ki pri svetovanju upošteva dognanja analize strukture ušes 1.000 resničnih uporabnikov s celega sveta.

huawei

Ustvarite dnevnik najlepših trenutkov

Naj vam posebni trenutki z bližnjimi še dolgo ostanejo v spominu. Filmski maratoni ali praznovanje obletnice na daljavo so polni trenutkov, ki jih je vredno shraniti v obliki fotografij ali videoposnetkov. Glavna kamera pametnega telefona Huawei P smart 2021 se ponaša s tipalom ločljivosti 48 milijonov svetlobnih pik in fizično velikostjo ½ palca. Čeprav ga odlikuje nizka raven digitalnega šuma in posledično visoka kakovost fotografij, je uporabniku na voljo nočni, z umetno inteligenco podprt način fotografiranja. Z združevanjem več različno osvetljenih fotografij v eno nastane odlična fotografija tudi v izredno temnih razmerah. Poleg kamere s 120-stopinjskim vidnim kotom, zaradi katere noben prizor ne bo preširok, algoritmi umetne inteligence prednje, prav tako 8-milijonske kamere zagotovijo odlične samoportrete v vseh razmerah, vključno z možnostjo prilagajanja učinkov olepševanja. Obe kameri se odlično prilagajata sodobnemu življenjskemu slogu mladih. S sprednjo boste ustvarjali čarobne selfije, z zadnjo pa navdušujoče pokrajine.

Se vam kdaj pripeti, da fotografije niso dovolj, saj ne odražajo popolnega čara trenutka? Takrat posnemite kratek video posnetek, ki dokazuje, kako lepo se imate med druženjem s prijatelji. Kasneje ga predvajajte na vrhunskem zaslonu omenjenega telefona, medtem ko bodo za popoln zvok poskrbele brezžične slušalke Huawei FreeBuds Pro.

Izboljšate družabno življenje s trgovino AppGallery

V teh časih si želite pametne telefone, ki nudijo neomejene možnosti in inovativne funkcije tudi v smislu družbenih povezav. Huaweieva trgovina AppGallery odpira vrata številnim priložnostim iskanja novih prijateljev in vzdrževanja stikov. Za vsakodnevne pogovore izberite Snapchat, Viber, Messenger ali Telegram, medtem ko je Tinder idealna storitev iskanja prijetnih oseb. Na voljo so vam tudi odlična orodja za urejanje fotografij in video posnetkov, kot sta PicsArt Photo Editor in Canva.

Na Huawei P smart 2021 je nameščena Huaweieva uradna platforma za distribucijo aplikacij AppGallery. Tretja največja in najhitreje rastoča trgovina s spletnimi aplikacijami je prava zakladnica možnosti, saj ponuja 18 vsebinskih kategorij, ki pokrivajo vse potrebe uporabnikov. Prav tako je že nameščen iskalnik Petal Search za iskanje in prenos želenih aplikacij na naprave s Huaweievimi mobilnimi storitvami (HMS).

Skupinsko igranje iger s prijatelji

Ljubitelji mobilnih iger bodo uživali v uporabi novega pametnega telefona in v njegovi dovršeni sodobni obliki. Huawei P smart 2021 nudi izjemno doživeto vizualno izkušnjo velikega zaslona ločljivosti 2400 x 1080 slikovnih pik. Da bi bilo kar najbolje poskrbljeno za udobje oči, zaslon filtrira modro svetlobo, česar učinkovitost potrjuje certifikat podjetja TÜV Rheinland.

Spletne igre, simulacije, igre vlog in strateške igre – vse to in še veliko več je na voljo v trgovini AppGalley. Spoznajte zakladnico iger in se preizkusite v vlogi junaka, ki mora združiti kraljestva v igri Lords Mobile, opravljajte misije v World of Tanks Blitz ali pritiskajte na stopalko za plin najhitrejših avtomobilov v Asphalt 9. Kako lahko igranje naredite še bolj zabavno? Povabite prijatelje in uživajte v skupinskem igranju.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.