­čÄž Dru┼żbeni problemi, ki pestijo mo┼íke

Mladi
Mladi

Urban je ┼że pred ─Źasom zapisal 2 ─Źlanka na temo dru┼żbenih problemov, ki pestijo mo┼íke. Najprej me je zanimalo, zakaj se je sploh odlo─Źil pisati na to temo. Prvi del prispevka lahko prebere┼í tukaj, drugega pa tukaj.

Mo┼íke se pri enakopravnosti v─Źasih pozablja, oziroma se na njih v osnovi gleda druga─Źe. To pa jih lahko pri nekaterih popolnoma normalnih ┼żivljenjskih situacijah spravi v precej neprijeten polo┼żaj. Ampak zakaj in kdaj?

Urban je omenil, da so nekatere tradicionalne dru┼żbene vloge mo┼íkih v dana┼ínjih ─Źasih ┼że zastarele. Je danes res tako, da je zgolj mo┼íki tisti, ki pre┼żivlja dru┼żino? Najbr┼ż, oziroma v ve─Źini primerov to ne dr┼żi ve─Ź, saj ena pla─Źa v dru┼żini ni ve─Ź dovolj.

Kaj sploh pomeni biti pravi mo┼íki? Odvisno od kulture. Urban pravi, da je zanj ┬╗ta prav dec┬ź predvsem tisti, ki se ne sramuje svojih ─Źustev in se za vse kar po─Źne ter kar ima odlo─Źa sam in s svojo glavo. Pa vendar, koliko je tukaj odlo─Źitev zares samo tvoja?

Z Urbanom sva v nadaljevanju ┼íe malo ┬╗zafilozofirala┬ź in govorila tudi o tem, kako so mo┼íki predstavljeni v filmih in kako to vpliva na realno ┼żivljenje ter kateri so najve─Źji predsodki o mo┼íkih v postelji. Pozabila nisva niti na star┼íevske vloge.

Punce, tudi fantje so ljudje in fantje, dopustite si biti ─Źlove┼íki – vedno in povsod. ­čśë

­čÄž Prijetno poslu┼íanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, ┼żelje in ideje za bodo─Źe avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali ┼żelje po sodelovanju v na┼íih avdio oddajah lahko posreduje┼í tudi na: marketing@nevtron.eu.

E: marketing [afna] nevtron.eu

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vpiši ime
Prosim vpiši svoj komentar

Uporabljamo Akismet za manj┼íanje ne┼żelenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.