O študiju na FF iz prve roke

In the Classroom Multi Ethnic Students Listening to a Lecturer and Writing in Notebooks. Smart Young People Study at the College.
Foto: gorodenkoff iz iStock

Mija Ivančič, ki je še v časih preden je ta svet poznal koronavirus, prevzela vlogo urednice našega spletnega portala, ti bo v tej avdio oddaji zaupala njeno dosedanjo študijsko izkušnjo na Filozofski fakulteti Univerze v Ljubljani. Izbrala je dvopredmetni študij – italijanski jezik in književnost ter primerjalno književnost in literarno književnost na Filozofski fakulteti v Ljubljani.

Način izbire študija

Kaj jo je vodilo k temu, da se je odločila prav za ta študij in kako je vedela, da je to prava odločitev? Pravi, da njeni starši niso imeli prstov vmes in da pravzaprav sploh niso pričakovali, da bo izbrala ta študij! Njeni starši so naravoslovno usmerjeni, Mijo pa je že od nekdaj zanimala literatura in jezik. Pravi, da je to njen način izražanja.

Urnik na Filozofski fakulteti dvopredmetnega študija

Mija je povedala, da je urnik precej pester in da se ji včasih študijske dejavnosti tudi prekrivajo in da je glede na to, da včasih ne moreš obiskovati vseh, sprotno delo še kako pomembno. Pa vendar, petki so vsaj po njenih dosedanjih izkušnjah že precej bolj sproščeni 😉 Ali Miji takšen dvopredmetni študij omogoča tudi študentsko delo?

Literatura, najtežji izpit in menjava študija

Mija ti bo v podcastu povedala tudi, kje najti literaturo, kako se učiti in kakšne so alternative, ko v knjižnici zmanjka knjig. Kateri izpit ji je bil najtežji in zakaj?

Mija pravi, da je njena sanjska služba nekaj, kar povezuje književnost in italijanski jezik, hkrati pa jo že od nekdaj zanima tudi gledališče in bi z veseljem opravljala tudi delo dramaturginje. Kaj pa, če bi se za študij odločala še enkrat – bi izbrala enako?

Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekVrhunska zvočna izkušnja s slušalkami Huawei FreeBuds 3i
Naslednji članekV Nemčiji že več kot 12 tisoč 5G anten
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.