Spontan čvek o rabljenih oblačilih

Težave s hitro modo
Težave s hitro modo Foto: Studio Grand Web iz iStock

Tokrat pa debata za katero ideja je padla tik pred snemanjem. Najprej čisto zares nisva vedeli, o čem naj govoriva, potem pa sva se razgovorili bolj kot kdajkoli doslej.

Ali nakupuješ rabljena oblačila?

Katja je že v uvodu povedala, da ima veliko večino oblačil, ki jih nosi iz second hand trgovin, ali pa od sestre in prijateljic. No, jaz tako dobrih izkušenj z nakupovanjem rabljenih oblačil nimam. Katja je tekom pogovora dala obilo napotkov, kako se lotiti sprememb pri nakupovanju oziroma pridobivanju oblačil, malce pa sva govorili tudi o problematiki oblačil na splošno.

»Una nova kiklca ne bo nč spremenila«

Kaj storiš, ko imaš slab dan? Greš nakupovat nova oblačila? Katja pravi, da je dober način za odvajanje od nenehnega nakupovanja novih oblačil tudi seštevek zapravljenega denarja za zadnjih nekaj mesecev. Vsekakor pa se je sprememb smiselno lotiti postopoma in v osnovi spremeniti odnos do svojih obstoječih oblačil.

Pogovor je ključen

Če se podaš v raziskovanje te problematike, je dobro, da se lahko o tem tudi s kom pogovarjaš – pa naj bo to prijateljica, mama ali pa dedek.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekBodite v vrhunski formi z revolucionarnim Huaweiem – naj bo zdravo življenje vaš #NovZačetek
Naslednji članekMaskne: kaj so in kako se jih znebiti?
Prazna profilna slika
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.