Alen Milavec – osebni fotograf Tadeja Pogačarja

Alen Milavec

V današnjem podcastu sem klepetala z mladim nadobudnim fotografom Alenom Milavcem. Alen je fant, ki se je zelo zgodaj podal na pot ustvarjanja odličnih fotografij. Kljub temu, da se je na začetku še malo iskal, je vedno vedel, da je fotografija tisto, kar si želi početi vsak dan. Vedel je, da je fotografija sreča, ki mu ob koncu dneva na obraz prinese največji nasmeh.

Alen Milavec na fotografski razstavi

Šolal se je na Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo v Ljubljani, tam pa je spoznal, da je praksa najpomembnejši del fotografije. Poleg šolanja je tako vanjo vložil ves prosti čas, kar se mu je zelo hitro začelo vračati.

Tadej Pogačar na kolesu
Foto: Alen Milavec

Leta 2019 je po srečnem naključju na kolesarski dirki po Sloveniji spoznal piarovca našega kolesarja Tadeja Pogačarja. Po nekaj izmenjanih besedah je bilo jasno, da bo Alen prevzel pomembno vlogo. Postal bo Tadejev osebni fotograf.

Najljubše fotografije

Alen nam je zaupal, da zelo rad fotografira različne športe. Poleg kolesarstva se rad posveča smučarskim skokom in smučanju. A kljub temu ima pri njem zelo pomembno vlogo pokrajinska fotografija. Z veseljem zjutraj zgodaj vstane in lovi vzhajajoče sončne žarke, ki mu pomagajo do še boljše fotografije. Poleg tega obožuje fotografiranje ob sončnih zahodih.

Zasnežena pokrajina
Foto: Alen Milavec

V pogovoru nam je zaupal še veliko zanimivega. Kam ga je zanesla pot po srednji šoli in kaj si želi v prihodnosti ter še ogromno drugega. Ob koncu je poudaril, da sta pri vsaki stvari, ki se jo človek loti, pomembni vaja in vztrajnost. Tega načela se drži in z njim uspeva.

Prisluhni temu mlademu talentiranemu fotografu in v pogovoru boš našel nove ideje ter motivacijo, da bo vsak dan lažji in lepši.

Pogled na Otliško okno
Foto: Alen Milavec

Alenove fotografije lahko najdeš na njegovem Instagram profilu alenmilavec, prav tako pa jih lahko občuduješ na njegovem Facebooku alen.milavec.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.