Ali zakon privlačnosti res deluje?

Couple of hikers admire view of Carpathian mountains. Happy tourists hug relaxing on top of Hoverla. Traveling in summer Ukraine
Foto: Maryviolet iz iStock

Tokratna epizoda podcasta je nadaljevanje prejšnje. Klepetali sva s Tatjano Mikuš, ki v svojem času ljubiteljsko deluje pod imenom »Objem svobode«. K njej lahko pridemo na intuitativna svetovanja, delavnice za osebno rast, rejki terapije, zadnje čase pa se uči tudi astrologije. Vse to rada počne poleg službe, za svojo dušo, saj pravi, da jo dnevno bogatijo.

V kolikor želite, da boste najin pogovor razumeli kot celoto in iz njega potegnili kar največ, vas najprej vabim, da prisluhnete prvemu delu – »Kaj nas v življenju zaznamuje«.

Pogovor sva nadaljevali o tem, kaj je tisto, kar človeka privede do nenehnega obsojanja in iskanja krivde pri drugih. Tatjana pravi, da je običajno tako, da se nam določene situacije ponavljajo, dokler vzorca ne ozavestimo in ljubeče spustimo od sebe.

Obstajajo miselni vzroki za bolezni?

Ja, obstajajo. Telo je, tako kot vse drugo v življenju, zrcalo naših misli in prepričanj. Dolgotrajni načini mišljenja in govorjenja ustvarjajo telesne drže, načine obnašanja ter bolezni in zdravje.

Skozi klepet nam je Tatjana lepo razložila, kakšno vlogo imajo ušesa, oči, hrbet, pljuča in dih, ki je najdragocenejša stvar v našem življenju.

Vsako jutro se ponovno rodimo. Kar danes naredimo največ šteje.

Kaj je zakon privlačnosti in kako deluje?

Zakon privlačnosti je najmočnejši in najmogočnejši zakon v vesolju, v vsem, kar je, kar je bilo in kar kdaj koli bo. V pogovoru nam je Tatjana lepo razložila, kako zakon privlačnosti kar najbolje obrniti v našo korist. Prav tako me je zanimalo, zakaj pri mnogih ta zakon ne deluje in kaj v takem primeru lahko naredimo.

Mnogim izmed nas pa prihodnost vzbuja strah. Prav zaradi tega, ker je ne moremo nadzorovati in ker vnaprej nikoli ne vemo, kaj se bo zgodilo. Zato je pomembno, da živimo v tem trenutku. Takrat namreč kreiramo, ustvarjamo in živimo. In bolj kot cilj je pomembna pot, po kateri hodimo do njega.

Lepo te vabim, da prisluhneš najinemu pogovoru in v njem najdeš kaj, kar ti bo polepšalo dan.

🎧 Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.