Dejan Krajnc – o nenormalno lepih novih začetkih

Glasbenik Dejan Krajnc
Foto: Xela

V tokratni epizodi podcasta je z mano klepetal Dejan Krajnc, po novem znan pod ustvarjalnim imenom Dejan Dogaja.

Dejana verjetno vsi poznamo po njegovi visoki irokezi in kot dolgoletnega člana Poskočnih muzikantov. Vendar se je kot mnogi drugi v teh časih tudi on za nekaj časa ustavil in premislil, kaj je tisto, kar ga zares osrečuje, in kaj je tisto, za kar se je v življenju vredno boriti.

Premislek mu je prinesel točno to – podal se je na samostojno glasbeno pot, na kateri ga spremlja Dejan Dogaja band. Kdo so ti fantje, izveste v najinem pogovoru.

Dejan Krajnc - z novo podobo

»Nenormalno lepo«

To je prva Dejanova pesem pod novim imenom. Sam pravi, da so občutki ob izidu pesmi neopisljivo lepi – kot bi povil prvega otroka. Zaupal nam je še, kako je potekalo snemanje videospota in kolikokrat si je moral med snemanjem podreti in ponovno narediti njegovo slavno irokezo.

Nekaj besed sva spregovorila tudi o šovu Kdo si ti, v katerem se nam je Dejan do zadnjega skrival pod masko pande.

Dejan Krajnc pred Bohinjskih jezeromPoleg glasbe obožuje obisk savne, prosti čas pa zelo rad preživlja v družbi družine in svojih najbližjih prijateljev, s katerimi najraje zahaja v Bohinj.

Vabljeni k poslušanju podcasta, v katerem nam je Dejan razkril tudi to, kdaj si želi poroke in otrok. Prav tako nam je povedal, kako je sploh prišel do novega imena Dejan Dogaja in katere so tiste vrednote, ki jih je po njegovem vredno ceniti.

V najinem pogovoru ne manjka smeha, dobre volje in niti petja!

Dejana lahko najdeš na Facebook profilu dejan.krajnc ali Instragram profilu @dejan_krajnc, njegovi novi pesmi Nenormalno lepo pa lahko prisluhneš tukaj.

🎧 Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.