Dobrodelna Škisova tržnica 2021

Škisova tržnica 2021
Foto: on Zveza Škis

V četrtek, 27. maja, se bo odvil eden izmed najbolj priljubljenih dogodkov, ki jih lahko doživi študent. Škisova tržnica, seveda. Tokrat bo potekala precej drugače, kot smo je bili vajeni prejšnja leta. Celotno dogajanje se je namreč zaradi trenutnih razmer preselilo v online obliko. Ker pa je bila Škisova vedno nekaj posebnega, so za to poskrbeli tudi letos.

Večerni utrinek iz koncerta pretekle Škisove tržnice
Foto: on Zveza Škis

V tokratni epizodi podcasta se mi je pridružil Tomaž Kozovinc, vodja Škisove tržnice. Govorila sva o tem, kaj vse je Škisova tržnica skozi leta postala in kako močno je zrasla. Iz prostora, ki je bil prvotno namenjen zbiranju vseh mladih, je postal občutek, ki ustvarja nepozabne spomine.

Ker pa se tako organizatorji kot tudi študentje zavedamo, da je bilo preteklo leto težko (za nekatere bolj kot za druge), bodo skupaj s Fundacijo Študentski tolar stopili v dobrodelno akcijo zbiranja sredstev za vse študente, ki jih je epidemija zelo prizadela in so se znašli v stiski.

Organiziranje dogodka v času pandemije

Tomaž je v podcastu povedal, kako je z organiziranjem takega dogodka v času pandemije, na kaj je potrebno biti najbolj pozoren in koliko članov šteje ekipa, ki stoji za organizacijo celotnega dogodka.

V sklopu Škisove tržnice se na spletu že odvijajo najrazličnejše nagradne igre, presenečenja, športne in druge aktivnosti. Mednje spada tudi »Na polno osvajanje Ljubljanskih višakov«. Kaj to je, nam je Tomaž zaupal v podcastu. Osrednji dogodek celotnega dogajanja pa je vsekakor »Spletni koncert Škisove tržnice 2021«, ki se bo odvil 27. maja ob osmi uri zvečer. Nastopili bodo Koala Voice, MRFY ter prav posebna gosta Tomi M. & Bojan Cvetićanin.

Tomi M. & Bojan Cvetićanin
Foto: on Zveza Škis

Vabim te, da prisluhneš najinemu pogovoru, v katerem je Tomaž razkril vse podrobnosti letošnje Škisove.

V kolikor si zmožen, lahko z nakupom vstopnice (stane 5 €) pomagaš drugim. Vsa sredstva, ki bodo zbrana z nakupom vstopnic za spletni koncert, bodo šla namreč v dobrodelni sklad in razdeljena študentom, ki to najbolj potrebujejo.

🎧 Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.