Ines Erbus – ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk

Ines Erbus

Ines Erbus ob klavirjuV veliko veselje mi je, da se je mojemu povabilu odzvala gostja današnjega podcasta – Ines Erbus. Ena izmed najbolj priljubljenih slovenskih pevk in uspešna instagramerka, poleg tega pa izredno prijazna in srčna oseba.

V podcastu boste lahko prisluhnili tej neverjetno dobri energiji, ki jo ima Ines. Povedala nam je, kako je njena pevska pot potekala od malih nog do danes. Dotaknila se je tudi tega, kako je biti članica Foxy Teens, kakšne spomine ji je to obdobje pustilo in katera preobrazba ji je v oddaji Znan obraz ima svoj glas najbolj pristajala.

Ines Erbus in David Amaro
Foto: Domen Jancic

Ines nam je zaupala, kako težko je bilo obdobje brez nastopov in česa se je v vsem tem času naučila. Prav v letu 2020 je namreč imela rezerviranih res ogromno nastopov – veliko tudi po tujini, a ji tega žal ni uspelo izpeljati.

Je pa s svojim dolgoletnim dobrim prijateljem Davidom Amarom konec lanskega leta izdala pesem Kad ti dotaknem usne. Pesem je s svojo nežno melodijo in besedilom hitro ogrela srca poslušalcev in presegla milijon ogledov. Kot darilo za vse poslušalce sta Ines in David sedaj postregla še z akustično verzijo.

Katera je njena najljubša pesem?

Zaupala nam je, da je izbor njene najljubše pesmi zelo odvisen od obdobja in razpoloženja. Prav tako je poudarila, da je zelo pomembno, da res verjameš v tisto, kar poješ. To pristnost poslušalci namreč takoj začutijo. Zanimalo me je, ali se svojih pesmi nikoli ne naveliča. Njen odgovor je bil zelo zanimiv.

Zakaj poje v hrvaškem jeziku?

Ines Erbus in Nika KrmecTudi na to vprašanje nam je Ines odgovorila. Rekla pa je tudi, da je oseba, ki se na mnenja drugih ne ozira preveč. To jo poleg druženja s prijatelji in svojimi najbližjimi dela zelo srečno.

Zelo uspešna je tudi na Instagramu, njen profil namreč šteje čez 88 tisoč sledilcev. Zaupala mi je, kako delo preko Instagrama sploh poteka, ter da je bil v času, ko ni bilo nastopov, to edini vir prihodka, ki ga je imela.

Koga najraje spremlja na Instagramu?

Med pogovorom je Ines odprla Instagram in nam razkrila, kdo je srečnež, ki ga najraje spremlja. To je Dean Schneider.

Pri 20 letih so ji diagnosticirali avtoimunsko bolezen. Povedala nam je, za kakšno bolezen gre in kako ji je ta spremenila življenje. Če pa hočeš izvedeti še, kako skrbi za tako hudo postavo in katera je njena najljubša jed, prisluhni najinemu luštnemu pogovoru.

Ines nas je za konec spodbudila z mislijo, da po vsakem dežju posije sonce. In tudi sedaj ne bo nič drugače. Julija ji bomo lahko prisluhnili v Poreču in tega, da bo spet lahko pela svoje najljubše pesmi pred občinstvom, se Ines noro veseli!

Ines Erbus na odru

🎧 Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.