Prave odločitve za poslovni in poklicni uspeh!

Coins stack with balance scale. Money management, financial plan, time value of money, business idea and Creative ideas for saving money concept.
Foto: sommart iz iStock

Mlad človek je vihrav človek. Zato se pri pomembnih odločitvah velikokrat počuti negotovo in malce zmedeno. Vendar je kljub temu velikokrat postavljen v položaj, ko se pač mora odločiti. Naj bo to odločitev za poklic, šolo, izobrazbo, nadaljevanje študija ali začetek z delom.

In ker smo sedaj v času, ko se mnogo dijakov, študentov pa tudi ostalih odloča, kakšen bo njegov naslednji korak na poti do uspeha, je temu namenjen tudi današnji podcast. V njem se s poslovno COACH-injo Vesno Hrovat pogovarjava o izzivih, ki jih take odločitve prinašajo.

Velikokrat starejše slišimo, ko govorijo: »Če bi to prej vedel, bi zagotovo ravnal drugače.«

Vendar zakaj?

Velika večina bi jih odgovorila, da bi morala bolj poslušati sebe, svojo intuicijo in se odločiti po svoje, ne pa odločitve prepuščati okolici.

Okolica lahko naredi veliko koristi, vendar tudi škode. V času odločanja se posameznik tako še prehitro znajde v stresnih trenutkih. Zato je zelo pomembno, da ve, na koga se lahko v teh ključnih trenutkih obrne, da ohrani notranji mir in varnost.

Vesna Hrovat je vsekakor ena izmed oseb, ki lahko kogarkoli izmed nas pouči, katere so možne izbire, da bo naše življenje čez 10 ali 30 let videti boljše.

Pravi, da je njena strast pomagati inovativnim mladim podjetnikom, da oblikujejo novo poslovno zgodbo, ki jim bo prinesla uspeh. Podjetnike uči metod in tehnik, s katerimi pomagajo svojemu kupcu do lažje odločitve.

V pogovoru je zaupala nasvete vsem dijakom in študentom, ki so sedaj pred ključno odločitvijo.

Vsem tistim, ki pa svojo pot vidite v podjetništvu in oblikovanju svoje poslovne ideje priporoča, da začnete takoj. Trenutna odločitev ti namreč prinese pogoje za uspeh, zato ne čakaj na drugo odločitev in se že danes odpravi na svojo poslovno pot.

Kajti znanje o podjetništvu je tisto, ki ti lahko spremeni življenje.

Prisluhni najinemu pogovoru, saj te na koncu čakata kar dve presenečenji, ki jih je za vas pripravila Vesna. Iskreno ne splača se jih zamuditi.

Vesno lahko najdeš na njeni spletni strani vesnahrovat.coach, Facebook profilu vesnahrovatcoach, ter ostalih družbenih omrežjih.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.