Samopodoba in javno nastopanje s Sašo Einsiedler

Happy woman standing with her back on the sunset in nature in summer with open hands
Foto: evgenyatamanenko iz iStock

Samopodoba in javno nastopanje. To sta osrednji temi današnjega podcasta, v katerem nam je ogromno izkušenj in znanja predala Saša Einsiedler.

Skozi pogovor nam je zaupala svojo življenjsko izkušnjo, ki jo je iz ene poti, torej iz radia in televizije, zapeljala na popolnoma drugo.

Danes je namreč ena prvih v tem delu Evrope s certifikatom svetovno znanega Jacka Canfielda »Success Principles«. Ima mednarodno licenco persolog DISK trenerke, je certificirana kot hipno-transformativna coach-inja RTT po Marisi Peer, certificirana DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka ter avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler.

Stopila je na pot, kjer drugim predaja znanje s področja grajenja boljše samopodobe, lažjega ter učinkovitejšega javnega nastopanja in marsičesa drugega.

Saša je imela to možnost, da se je učila prav iz lastnih preizkušenj, ki so ji na pot prinašale najrazličnejše izzive. A kljub temu je najpomembnejše, da je si je želela naprej. Želela si je uspeti in biti zmagovalka.

Danes lahko reče, da je poslovna ženska. Svoje podjetje ima namreč že dvajset let, poleg tega je tudi ponosna mama petih otrok.

Z javnimi predavanji, delavnicami ter spletnimi predavanji pomaga ozaveščati ljudi ter jih opominjati, da smo sami kreatorji svoje realnosti.

»Uspeh je dosegljiv vsem«!

Saša na konkretnem primeru ključavnice pravi, da res ni pomembno, katere roke držijo zaklenjeno ključavnico, niti koliko so te roke stare in v katero šolo so hodile. Popolnoma vseeno je. Če te roke poznajo kombinacijo pravih številk, lahko odprejo ključavnico.

Važno je torej, da se zavedamo, da obstajajo določeni načini in načela, po katerih vsak posameznik deluje in živi. Uspeh pride tako, kot se odklene ključavnica.

Saša deluje v večjih in manjših podjetjih kot izvajalka delavnic za komunikacijo, javno nastopanje, osebno uspešnost, izboljševanje odnosov, predvsem pa z motivacijskimi delavnicami na temo zastavljanja ciljev ter strategijami za doseganje le-teh.

Pomaga pri nesoglasjih in iskanju skupnih rešitev v teamih, pri preoblikovanju načina razmišljanja in delovanja predvsem vodilnih kadrov. Deluje kot osebni transformativni coach ter dosega izjemne rezultate na svojih treningih nastopanja ter pri ostalih komunikacijskih veščinah.

Piše redne kolumne za revijo Zarja/Jana ter se s svojimi članki pojavlja kot avtorica na različnih portalih o poslovnem uspehu, osebni rasti ter drugih.

Prisluhni najinemu pogovoru in v njem najdi nasvete, ki ti bodo pomagali ustvarjati boljši jutri.

Sašo lahko najdeš na njeni spletni strani sasaeinsiedler.si. Tam lahko brezplačno dostopaš do različnih video vsebin, ki ti bodo v pomoč za ustvarjanje lepše in boljše prihodnosti.

? Prijetno poslušanje in z besedo na dan v komentarjih! Tvoje mnenje, želje in ideje za bodoče avdio oddaje so zlata vredne! #gold #gold #gold #hvala

Ideje, predloge ali želje po sodelovanju v naših avdio oddajah lahko posreduješ tudi na: marketing@nevtron.eu.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.