Prvi vtis prvega vtisa bo tvoj outfit

Prvi dan na faksu je nov začetek, nova priložnost in tisti dan, s katerim začneš novo poglavje v svojem življenju. Velik del novega poglavja pa je vedno tudi prvi vtis, pri katerem odločajo čisto vse malenkosti. Si vedel, da si o neki osebi prvo mnenje ustvarimo že v štirih sekundah, v tridesetih pa ga dokončno potrdimo?

Tetovirane roke s prstani

Na faksu boš videl na milijone različnih outfitov, ki pa naj te ne bremenijo preveč. Važno je le to, da ti predstavljaš sebe in zapomni si zdaj že slavne besede: “Obleci se za službo, ki jo želiš imeti.” Seveda to ne pomeni, da hodiš v zdravniški halji ali kaj podobnega, to pomeni le, da že na prvi dan faksa predstavljaš to, kar bi rad bil in globoko v sebi že si.

Zapestna ura na kravati

Eden ob pametnejših nasvetov je, da se na prvi dan oblečeš tako, kot bi se oblekel za javni nastop ali prvi intervju. Najdi nekaj, v čimer se počutiš prijetno in hkrati elegantno. Ne pozabi na malenkosti, kot je zapestna ura, ogrlica in podobno, ker to prikazuje tvojo osebnost. Vedno bodi urejen in pokončen, saj to ljudem prikaže, da imaš vse pod nadzorom. Uporabi mnenje prijateljev, ki ti bodo pomagali ugotoviti, katere barve in kroji ti najbolj pristajajo.

Torbica, iz katere lezejo modni dodatki

Nosi udobne stvari, saj boš v njih preživel kar nekaj časa. Vsekakor ne želiš, da bi se v svoji obleki počutil nelagodno, ampak polno samozavesti. Tako je vedno najbolj “varna” odločitev tvojega outfita tako imenovani casual stil, ki je primeren za vse priložnosti. Na tebi pa je, da ga s podrobnostmi in urejenostjo povzdigneš na nivo zvezdnika.

Urednik portala Student.si

Prejšnji članekNova era astronomije
Naslednji članekRevolucija na trgu elektronskih naprav?
Žiga Kastelic

Urednik portala Student.si

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.