10 dejstev o Tolkienu, 100 let Disneyja, Najbolj zanimivi Twitter škandali

Naslovnica revije

Začelo se je novo študijsko leto in za bruce ter brucke se začenja najboljši del njihovega življenja. Spoznavanje novih ljudi, selitev od doma in začetek samostojnega življenja so velik mejnik v odraslem življenju vsakega posameznika. Z brucke in bruce smo pripravili zabavno in poučno številko, s katero bo vstop v neznano malce lažji.

Na začetku študijske poti se lahko znajdeš v različnih situacijah, kjer boš potreboval pravno pomoč, zato te na začetku revije čaka članek o tem, kam se lahko obrneš po pravno pomoč. Avgustovske poplave so prizadele velik del prebivalstva, tudi študente, zato smo pogledali, kako predvideni solidarnostni ukrepi vplivajo na študentsko delo. 

Letos mineva 50 let od smrti slovitega pisatelja Tolkiena in v rubriki Kultura smo zbrali 10 zanimivih dejstev o njegovem življenju in knjižnih uspešnicah. Čez lužo svoj rojstni dan praznuje tudi Disney, in sicer kar stoti. Kako dobro poznaš to znano ime v svetu zabave?

Pogledali smo tudi, kako škodljivi so vapi, tako za ljudi, kot za okolje. V reviji pa najdeš tudi nasvete o tem, kako se spopasti s samomorilnimi mislimi. Preverili smo, kakšne so prednosti in slabosti bosonoge obutve in preučili, kateri so najbolj zanimivi škandali, povezani s Twitterjem. Na koncu revije pa te čaka še erotična zgodbica. 🙂

Oktobrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Če slučajno študiraš od doma, jo lahko tudi natisneš na avtomatih Printbox ali shraniš pdf. V komentarjih nam povej, kakšna se ti je zdela letošnja oktobrska številka. 🙂

Revija Študent oktober 2023   Prenos

marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Prejšnji članekŠčitnica in ščitnični hormoni, brez njih ne gre
Naslednji članekNekaj filmskih predlogov za 26. FSF
marketing [afna] nevtron.eu

Marketing

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.