Sponzorirano

Eko december

Naslovnica revije Študent 2 XXIII, december 2019
Najdeš easter egg v naslovnici? Hmm, na nekaj spominja ... Če veš, napiši v komentar. ?
Sponzorirano

V decembrski izdaji smo vprašali, kje je letos sneg in pogledali najbolj odmevne dogodke letošnjega leta. Za lepše in manj stresno silvestrovanje in žuranje smo pogledali, s čem lahko nadomestimo ognjemete in rakete, kako se lahko družiš brez alkohola ter našteli nekaj eko božičnih okraskov.

Strokovnjake smo povprašali kako lahko ohraniš ravnovesje med študijem, kariero in zabavo ter katere osebnostne lastnosti je smiselno napisati na CV. Ker so prazniki odličen čas za hiter zaslužek, smo preverili, katere so trenutno najbolj vroče kratkočasne zaposlitve za mlade.

Pogledali smo, od kod izvira božič, kako prihraniti na darilih in kako pomagati ob praznični depresiji. December je čas za dobrodelnost, zato smo dobrodelne organizacije povprašali po njihovih programih.

Preverili smo, kje si lahko izposodiš smučarsko opremo, kje lahko silvestruješ na študentskem budgetu, kam lahko pobegneš pred mrazom in kaj obleči za novoletno zabavo. Ne manjkajo pa še ideje za praznične zmenke in veganski božični recepti.

Decembrska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, jo prelistaš na issuu.com/revija.student ali shraniš pdf. Obvezno pa nam v komentarjih povej, kako smo se odrezali. Prijetno branje. ?

Glavni urednik

Sponzorirano

NI KOMENTARJEV

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

Exit mobile version