Pripravljeni na poletje?

Naslovnica revije Študent 5 XXII, junij 2019 Pripravljeni na poletje?

Po dolgem času smo ponovno obudili poletno izdajo revije Študent. Ta je umaknjena od stresa izpitov in študiranja ter se namesto tega poglablja v služenje in zapravljanje denarja.

Zakaj za v**** bi si pokvaril poletje z delom? Morda pa ni treba. Poglej, kako lahko združiš počitniško delo in poletno uživanje. Preverili smo, koliko lahko zaslužiš s poletnim delom,  katere službe so najbolj atraktivne in na kaj moraš paziti pred pričetkom dela. Da ti denar ne bo takoj izpuhtel, smo pripravili nasvete za racionalno zapravljanje. Zveni skoraj kot oksimoron, kajne? ?

Morda pa greš raje pridobivat izkušnje. Tako pri nas, kot v tujini, imaš na voljo številna dela, tečaje in poletne šole.

Da boš lažje preživel poletje, smo pripravili nabor lahkotnejših, a še vedno pomembnih, tem. Kako se izogneš komarjem, ali dosti piješ, kako se obriti, da ne bo koža razdražena, in kakšen je idealni poletni makeup? Pripravili smo recepte za domač sladoled in osvežujoče, zdrave prigrizke.

Prikazali smo idealne načine rekreacije za poletje in natančneje razložili, kako ustvariš tisto popolno fotko. Za deževne dni pa smo pogledali v knjige, e-knjige in pripravili seznam filmov, ki prihajajo to poletje.

Počitnice so tudi čas za druženje, zato smo našteli številne dejavnosti, s katerimi lahko impresioniraš svojo družbo. Povabi jih na gledanje zvezd, izkaži se kot mojster žara in šarmiraj z domačimi koktejli, potem pa morda celo s seksi masažo. ?

Seveda poleti ne gre brez izletov in potovanj. Predstavili smo številne destinacije po Sloveniji, Evropi in eksotičnih krajih. Pogledali smo tudi, kako pri vsem potovanju poskrbiš za zdravo prehrano in telovadbo.

Junijska številka revije Študent je že brezplačno na stojalih fakultet po vsej Sloveniji in v številnih knjižnicah. Lahko jo tudi natisneš na avtomatih Printbox, shraniš pdf ali prelistaš na issuu.com/revija.student.

Revija Študent, junij 2019   Prenos

Čim lepše poletje in žure ti želi
uredništvo revije Študent 😃

Glavni urednik

Prejšnji članekSrečno v poletnem izpitnem obdobju!
Naslednji članekAli kot študent potrebujem tiskalnik?

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.