BEST Regionalno srečanje 2013

Marindol, Bela Krajina, 4.4. – 7.4.2013 !

BEST Ljubljana organizira regionalno srečanje aktivnih članov društva iz južne regije. Ta regija povezuje 8 lokalnih BEST skupin iz 6 bližnjih evropskih držav – Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine, Madžarske in Romunije. Cilj srečanja je povezovanje bližnjih lokalnih skupin, dogovarjanje o skupnih aktivnostih, izobraževanje udeležencev in izmenjava izkušenj. Na srečanju bo potekalo več delavnic na različne aktualne teme (npr. vodenje sestanka, delo v skupini, motivacija) in debatnih skupin.

BEST ali Board of European Students of Technology je mednarodna študentska organizacija, prisotna na 94 evropskih univerzah. V BEST-u deluje več kot 4.000 aktivnih študentov prostovoljcev, ki se trudimo uresničevati poslanstvo ubesedeno v sloganu: »Empowered diversity«. Skozi vse leto prirejamo strokovne in nestrokovne tečaje po vsej Evropi, z našimi aktivnostmi pa dosegamo preko 1.700.000 študentov po celi Evropi. S tem želimo evropskim študentom omogočiti osvojiti nova znanja, razviti veščine in sposobnosti delovanja v mednarodnih ekipah in ustvariti nepozabno doživetje. BEST je zbirališče visoko motiviranih študentov tehnologije in naravoslovja in je dober partner za komuniciranje z bodočimi kadri ali iskanje novih idej, kar presenečeno ugotavlja vse več slovenskih podjetij.

Letošnje regionalno srečanje se bo odvijalo v taborniškem centru Marindol v južni Beli Krajini. Udeležilo se ga bo preko 70 članov osmih lokalnih skupin centralne regije (Timisoara, Zagreb, Novi Sad, Budimpešta, Mostar, Beograd, Vesprem, Ljubljana) ter gostov iz drugih regij (Gent, Praga, Brašov, Thessaloniki, Gdansk, Ekaterinburg, Cluj-Napoca).

V četrtek zvečer bo potekala uradna otvoritev dogodka, ki se bo nadaljevala s predstavitvijo  lokalnih BEST skupin. Drugi in tretji dan se bodo odvijali treningi, delavnice in izobraževanja ter diskusije aktualnih vprašanj o delovanju društva. Srečanje se bo zaključilo s končno evalvacijo dogajanja v nedeljo dopoldne. Dogodek bo tudi kulturno obarvan – člani ljubljanske enote bodo gostom skušali čimbolj približati tudi slovensko kulturo in kulinariko.

Več na:http://www.bestljubljana.si/dogodki/notranji-dogodki/rm/

 

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.