Božični DeeJay time se seli v veliko Halo Tivoli!

Največji dvoranski spektakel letošnje zime, tradicionalni Božični DeeJay Time s posebno gostjo INNO, ki se bo zgodil v soboto, 7. decembra, se bo zaradi velikega zanimanja preselil v veliko dvorano Tivoli.

S tem se priljubljena prireditev, ki je zaznamovala okus več generacij ljubiteljev plesne in pop glasbe dokončno vrača na originalno prizorišče.


Največjo božično zabavo letošnjega leta, ki sovpada tudi z 20-letnico delovanja Radia Salomon (po zadnjih meritvah poslušanosti prva izbira poslušalcev v starostni skupini 15-24 let v osrednji Sloveniji), bo letos kot posebna gostja popestrila pevka INNA, ob tej priložnosti pa se ji bo na odru pridružila tudi domača plesna skupina MAESTRO, s katero je že nastopala na velikih drovanskih in televizijskih šovih v Maroku, Franciji, Španiji, Romuniji in drugih državah.

Ob DEANU ON THE MIKU in didžejih ekipe DEEJAY TIME vas bodo 7. decembra v hali Tivoli zabavali tudi številni domači PEVCI in PLESNE SKUPINE, izbrane KUBISTKELIQUIDATOR ROBOT SHOW in drugi artisti


Nekaj posnetkov DeeJay Time-a iz video arhiva lahko najdete na:

http://www.youtube.com/watch?v=tqt2YeTHklM (Božični DJT ’95 @ Dakota)

 http://www.youtube.com/watch?v=Fl8Ggb3D23s (Božični DJT ’97 @ Tivoli, LJ)

 http://www.youtube.com/watch?v=Cc4wzcxfW6k (Božični DJT ’11 @ GR, LJ)

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.