Brez statusa študenta?

Nujno se zavaruj, da se izogneš stroškom doplačila zdravstvenih storitev. Sodeluj še v igri za bon za potovanje in izberi svojo WIZ ugodnost do 99 €.

A se tudi ti te dni veliko ukvarjaš s svojim statusom? Zaljubljen, samski, v zvezi, »it’s complicated« … Ah! »It’s complicated« je tudi status, če ostaneš brez svojega študentskega indexa. Najprej moraš nujno poskrbeti za svoje dopolnilno zdravstveno zavarovanje Zdravje WIZ. Če ga ne skleneš, se ti lahko zgodi, da te po obisku zdravnika čaka račun. Zakaj?

Pri nas so nekatere zdravstvene storitve v celoti krite iz obveznega zdravstvenega zavarovanja, za kar nekaj storitev pa moraš doplačati, če nimaš urejenega dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja. Če kot študent izgubiš status, nujno potrebuješ urejeno to vrsto zavarovanja! Pri WIZu omenjeno zavarovanje hitro in enostavno urediš preko spleta. Pa še eno izmed spodnjih ugodnosti do 99 € dobiš.

✓ šoping za bon v Sportini v vrednosti 50 €

✓ nakazilo na TRR v vrednosti 40 €
✓ slušalke urBeats by Dr. Dre v vrednosti 99 €

✓ bon za WIZ Avto zavarovanje v vrednosti 70 €
✓ bon za KD sklade v vrednosti 60 €
✓ športna zapestnica Withings GO v vrednosti 75 €

Za konec pa še dve povabili.

 

  1. SODELUJ V WIZOVI IGRI IN ZADENI BON ZA POTOVANJE: če že ostaneš brez statusa, ne ostani brez potovanja. 😉 
  1. PREBERI ZAPIS WIZOVKE URŠKE AHAC. Urška si ni pravočasno uredila Zdravje WIZ in pri obisku urgence jo je čakal račun.L WIZovci smo ji pomagali rešiti vse. J

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.