Tek na kristalno palačo

18. novembra se v ljubljanskem BTC Cityju obeta že 4. izvedba teka na Kristalno palačo. Gre za tek po stopnicah na prepoznavne stavbe velikih mest, kakršnega poznajo tudi v New Yorku, Chicagu, na Dunaju, v Singapurju in drugih velemestih.

18. novembra se v ljubljanskem BTC Cityju obeta že 4. izvedba teka na Kristalno palačo. Gre za tek po stopnicah na prepoznavne stavbe velikih mest, kakršnega poznajo tudi v New Yorku, Chicagu, na Dunaju, v Singapurju in drugih velemestih. Del te zgodbe je od leta 2014 tudi Ljubljana.

Športna prireditev bo ob novosti – Step Up Triglav Run teku na Kristalno palačo, ko bodo tekači premagovali vzpon enak višini Triglava in imeli 5 ur časa, da kar 31x prečkajo ciljno črto – tudi letos imela v sodelovanju s Pediatrično kliniko v Ljubljani dobrodelno noto.

Že 7.11. z dogodkom Alive Step Up 24 ur Kristalne palače odpiramo linije za SMS donacije (OTROK in OTROK5 na 1919). Beba Ščap in Andrej Težak Tešky se bosta v 24-ih urah kar največkrat skušala povzpeti na vrh. Družbo jima bodo delali nekateri ultratekači in stand up komiki. 

Tekači so dvakrat že preizkusili adrenalinski tek na vrh najvišje stavbe v Sloveniji, društvo Alive pa tretji in s tem tudi zadnji brezplačni uradni trening organizira to soboto ob 10.00. Dvojico čaka brezplačna prijavnina. Slednja je za vse ostale cenejša vse do 12.11., prosta mesta za tekmovanje (600) pa se že polnijo.

Dogodek je skozi triletno pot postal stalnica za tiste, ki iščejo nenavadne izzive in priložnost za tiste, ki si drznejo preizkusiti kaj novega. Hkrati s športno aktivnostjo, s katero skušamo tudi ozaveščati ljudi o pomembnosti uporabe stopnic, smo tudi dobrodelni in tako na en mah naredimo nekaj zase in za otroke.

Se vidimo 18. novembra!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.