Brezplačna sezonska vstopnica za gledališče 200 študentom

Projekt Razširimo študentska obzorja bo 200 študentom, ki so se znašli v socialni stiski, omogočil obisk gledaliških predstav brezplačno.

Razpis Fundacije Študentski tolar vključuje udeležbo na predstavah v SNG Drama Ljubljana v gledališki sezoni 2021/22.

200 študentov bo prejelo brezplačno vstopnico za obisk gledaliških predstav ali e-vstopnico za ogled predstav prek spleta.

Podpora izobrazbi v negotovem času

S tem projektom sodelujoči pomagajo razširiti obzorja študentov, ki si ne morejo privoščiti obiskovanja gledališča, so zapisali z gledališča Drama.tri baletke na odru naredijo isti gib

Prepoznali so, da je čas epidemije ogrozil študente. Manj je možnosti za opravljanje študentskega dela, zato je tudi finančna stiska mnogih še večja.

»Ker bi radi pomagali podpreti izobrazbo in splošno razgledanost, bomo študentom, ki jih bo izbrala Fundacija Študentski tolar, omogočili ogled gledaliških predstav SNG Drama Ljubljana,« so še zapisali.

Pri projektu sodeluje tudi podjetje Matercard. Vsako plačilo s kartico Mastercard med septembrom 2021 in junije 2022 na blagajni Drame, v njeni spletni trgovini ali na strani drama.kupikarto.si bo prispevalo v sklad projekta.

Razpis traja do porabe vstopnic

Na razpis se lahko prijavijo študentje, ki imajo v prihajajočem študijskem letu status študenta in niso v rednem delovnem razmerju. Razpis traja do porabe 200 vstopnic.

Zainteresirani morajo predložiti izpolnjeno vlogo, kratko pisno prošnjo, potrdilo o vpisu ter
dokazila o nakazilih in prejemkih.

Tako vloga kot vse ostale informacije glede razpisa se nahajajo na spletni strani Fundacije Študentski tolar.vstopnice za predstavo v angleščini

Prejšnji članek4 nasveti za shranjevanje kave doma
Naslednji članekLahko pri vzporednem študiju koristim status absolventa, če sem primarni študij že zaključila?

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.