Brezplačna zabava za vso družino

RADIO ANTENA & COLLEGIUM MONDIAL TRAVELRITEM MLADOSTI 2014 BREZPLAČNA ZABAVA ZA VSO DRUŽINOSOBOTA, 6. SEPTEMBER * 10.00 – 1.00 @ BTC City, LJ.

  • 10h – 18h: PARK MLADOSTI: Turnir v ulični košarki * Plesne delavnice in tekmovanja * Dunking Devils * Sejem rabljenih učbenikov * Gurmanska aleja * Umetniški bazar * Stand-up * Ustvarjalne delavnice * Nagradne igre …
  • 20h – 1h: COLLEGIUM DISCOTHEQUE + globalni hitmejker DJ ANTOINE * HIGH ON HEELS * VANILLAZ * ALYA * 6PACK ČUKUR * SILL & SELL

Potem ko je 8. RITEM MLADOSTI, ki ga bo v soboto 6. septembra gostil ljubljanski BTC City, predstavil prenovljen večerni koncept dogodka, katerega glavna atrakcija bo multimedijski šov COLLEGIUM DISCOTHEQUE z vrtljivim odrom in več kot 100 m2 LED-stene, je čas da se zapeljemo še v izdatno osvežen in prijetno razširjeni PARK MLADOSTI, z razgibano BREZPLAČNO zabavo za vso družino.

 

V Parku mladosti, ki bo s svojimi zabavnimi, športnimi, ustvarjalnimi in družabnimi vsebinami vabil  od 10h do 18h, boste lahko med pol drugim ducatom dejavnosti zagotovo našli kakšno zase.

 

Športni navdušenci se bodo lahko pomerili na Hervisovem košarkarskem turnirju trojk, v katerem se bo 24 ekip borilo za nagrade v vrednosti 1.000 evrov (prijave za zadnja prosta mesta 031 784 175). Enak nagradni sklad bo razdeljen tudi med udeležence Plesnega izziva, hiphop in breakdance tekmovanja po sistemu 2 na 2, s posebno kategorijo za mlajše od 17 let. Poskrbljeno bo tudi za netekmovalne športnike: uživali boste lahko v akobatskem šovu Dunking Devils, fitnes izzivu ali pa izpilili plesne korake v okviru Dance Festa (salsa, hiphop, tease dance idr).

 

Kot veliki novosti Ritem mladosti letos predstavlja nebesa za brbončice, Gurmansko alejo, z ustvarjalci projekta Odprta kuhna, v kateri boste lahko preizkusili izbrane tradicionalne slovenske jedi in širok izbor jedi mednarodnih kuhinj, ki jih bodo ponujale nekatere naše najboljše restavracije.

 

Na Umetniškem bazarju se bodo s svojimi umetninami predstavili uveljavljeni in vzpenjajoči se mladi ustvarjalci. To bo odlična priložnost za nakup prikupnih darilc pa tudi za piljenje tehnik izdelave le-teh, v kolikor ste tudi sami ljubitelji ustvarjalnih ročnih spretnosti. Park mladosti bo letos gostil tudi tradicionalni BTC-jev Sejem rabljenih učbenikov, na katerem boste lahko kupili ali izmenjali stare šolske knjige.

 

Od tradicionalnih vsebin, se na Ritem vračata Stand-up komedija s stand-up komikom leta Stefanom Šumancem in delavnica oblikovanja majic, zabavali pa se boste lahko tudi ob številnih spretnostnih, miselnih in zabavnih igrah z bogatimi sladkimi in praktičnimi nagradami partnerjev Ritma mladosti.

 

Širša predstavitev vsebin Parka mladosti: www.collegium.si, www.radioantena.si

 

> DNEVNI DEL – PARK MLADOSTI: VSTOP PROST

> VEČERNA ZABAVA: VSTOP PROST OB PREDHODEM NAROČILU BREZPLAČNE VSTOPNICE

Vstop v Park mladosti je prost, za brezplačen vstop v večerni Collegium Discotheque pa je treba naročiti vstopnico na www.collegium.si, www.radioantena.si. Brezplačno digitalno vstopnico je treba natisniti ali pokazati na telefonu ob vhodu na prizorišče. Za vse, ki vstopnice ne bodo naročili je vstopnina 2€. Vstopnico bo mogoče kupiti tudi na vhodu na prireditev.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.