Čas je, da stopiš v stik!

Člani Študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi letos pripravljajo že osmi PR teater. Gre za enodnevno študentsko konferenco o odnosih z javnostmi, ki bo potekala 16. novembra 2017 na Fakulteti za družbene vede.  

 

S PR teatrom želijo študentom in ostalim vedoželjnim posameznikom ponuditi dodatno znanje o praktičnih primerih in najnovejših trendih na področju komuniciranja. Program vključuje predavanja, delavnice in okroglo mizo, ki jih izvedejo priznani slovenski in tuji predavatelji. Z udeležbo na konferenci obiskovalci dobijo znanje, ki povečuje njihovo konkurenčno prednost pri iskanju zaposlitve, obenem pa udeleženci pridobijo nove ideje in poznanstva, ki so danes ključna za uspešno poslovno pot.

Prav zato je tema letošnje konference Stopi v stik. Z njo želijo študente in ostale pozvati, naj ne čakajo, da jim uspeh pade v naročje, temveč naj bodo aktivni in naredijo prvi korak, čeprav ta pogosto zahteva kar veliko poguma. Vsi naslednji koraki so namreč lažji in ko prispeš na cilj, spoznaš, da je vsaka izkušnja vredna truda.

Če si torej želiš aktivno oblikovati svojo prihodnost, se prijavi na letošnji PR teater, kjer bodo letos svoj pogled na komuniciranje predstavili številni influencerji družbenih omrežij, saj so le-ti v zadnjem času popolnoma preoblikovali področje komuniciranja na svetovni ravni. Podali se bodo tudi v vode internega in korporativnega komuniciranja, nativnega oglaševanja, vplivnostnega marketinga in še marsičesa drugega.

Pridi in naredi prvi korak proti svoji sanjski karieri!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.