Dobrodošli na Bwin Veliki nagradi Španije

Z bwin.com si oglejte najbolj razburlijve dirke letošnje sezone MotoGP.

Bwin.com, vodilna spletna igralska platforma in premium partner serije MotoGP, je svojim strankam omogočil edinstveno izkušnjo na Bwin Veliki nagradi Španije.
Osem igralcev Bwin pokra je preko spleta osvojilo potovalne pakete za neverjeten vikend pokra in dirkaške akcije v Jerezu.
Ko je osem finalistov iz Grčije, Portugalske, Francije, Italije in Španije prispelo v Jerez, so nagrajenci doživeli edinstveno izkušnjo. Bwin.com jim je omogočil, da so si v živo na VIP sedežih, le nekaj metrov stran od dirkaške steze, ogledali doslej najbolj spektakularne dirke v letošnji sezoni. Prav tako so imeli omogočen dostop v paddock, pod vodstvom Randija Mamole so obiskali bokse in se za en krog v varnostnem avtomobilu popeljali po stezi!
Poleg dirkaške akcije so v Bwinovem poker loungeu odigrali tudi partijo pokra z nekaterimi dirkači (med drugim z Randyjem De Punietom, Lorisom Capirossijem, Hectorjem Barbero) ter legendami kot so Angel Nieto, Randy Mamola in Alex Crivillé. Ob tem niso pričakovali velikega presenečenja, ki je sledilo – v paddocku so namreč srečali Valentina Rossija, zvezdo serije MotoGP, ki je podelil avtograme vsem svojim navijačem in poziral fotografom, skupaj s prelepimi Bwin grid girls.

Ducati Monster za finaliste! Bwin.com nikoli ne preneha navduševati svojih strank
Poleg zanimive izkušnje v Jerezu je osem igralcev že prejelo vstopnice za online poker finale, ki bo na sporedu septembra in bo zmagovalca nagradilo z motojem Ducati Monster v vrednosti okrog 10.000 evrov. Omenjeni igralci so že imeli priložnosti videti omenjeni motor v živo in ga tudi fotografirati.

Še nekaj besed o sponzorstvu serije MotoGP
Bwin je že leta pomemben partner serije MotoGp, najvišje kategorije svetovnega motociklističnega prvenstva. V letu 2011 bo Bwin glavni sponzor dirk v Jerezu in Estorilu.
Na omenjenih dirkah bodo dirkače od začetka pa do zaključne slavnostne ceremonije spremljale zastave z Bwinovim logotipom. Prav tako bodo na dirkah v Brnu (Češka), Mugellu in Misanu (Italija) prisotni tudi Bwinov kotiček in Bwinove promocijske table nad stezo.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.