Electronic Carnival 2010: KARNEVAL NOVIH RAZSEŽNOSTI

Po dveh izjemno uspešnih letih proslavlja vodilni slovenski elektronski dogodek – Electronic Carnival svojo tretjo edicijo v prestolnici. Electronic Carnival se bo namreč, kot najnaprednejši dvoranski dogodek pri nas odvil 29. maja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

V ustvarjanju nepozabnih sponimov se nam bodo pridružili zvezdniki svetovnega kalibra, med njimi tudi premierno v Sloveniji eden med desetimi najboljšimi DJi na svetu Sander van Doorn! Posebne sete lahko pričakujete s strani vsakega DJa, a tisto nekaj več že vrsto mesecev pripravljata Cristian Varela in Marko Nastić, ki se bosta predstavila v posebni oldies goldies techno različici, ki je pri nas še ni bilo moč slišati.

So dogodki, ki se jih preprosto ne sme zamuditi in ta je eden tistih! Nadenite si svojo masko in se pripravite na plesanje dolgo dolgo v noč! Gospodarsko razstavišče vas pričakuje, mi smo pripravljeni ste tudi vi?

Redno spremljajte uradno spletno stran www.electronic-carnival.com ter Facebook stran Electronic Carnival, da ne spregledate priložnosti zagotoviti si svojo vstopnico, katerih število je zaradi produkcije dogodka strogo omejeno.

ZAGOTOVITE SI SVOJO VSTOPNICO PRAVOČASNO

Zaradi posebnih pravil, ki veljajo v okviru dogodka Electronic Carnival in popolnoma razprodanega dogodka v letu 2008 je število vstopnic omejeno. Pozivamo vas, da si svojo zagotovite pravočasno na vseh uradnih predprodajnih mestih.

CENE VSTOPNIC
Extra cena vstopnice v predprodaji: 22 eur (razprodano v 24 urah)

Redna predprodaja: 27 eur

VIP vstopnica: 45 eur

Spletna prodaja & VIP vstopnice ter maske: www.electronic-carnival.com/shop , www.eventim.si

Predprodajna mesta: Collegium, Študentski servis Maribor, Petrol, Big Bang ter vsa ostala Eventim prodajna mesta.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.