Gradnja sirotišnice v Indiji

Matevž Gantar, študent podiplomskega študija na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, se je odločil, da pomaga otrokom v Indiji.

Matevž Gantar, podiplomski študent na Ekonomski fakulteti se je odločil, da bo v svojem absolventskem stažu napravil nekaj, kar mu bo spremenilo življenje.

Matevž Gantar je podiplomski študent na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. Trenutno je na študijski izmenjavi v Bogoti, v Kolumbiji. Pred dvema letoma se je lotil zanimivega projekta. V Indiji, v mestu Chennai je delal kot prostovoljec in učil otroke angleščino. Prostori, v katerih je poučeval, so bili zelo majhni, zato so začeli graditi novo sirotišnico. Vse, ki lahko pomagate, prosi za pomoč, saj za gradnjo potrebujejo finančno pomoč.

Child – Children Home je nevladna organizacija, sirotišnica, ki otrokom, katerim umirajo starši ali so umrli zaradi virusa HIV, nudijo dom, življenjske potrebščine in podporo. Matevž v svojem pismu na pomoč pravi, da zidajo novo sirotišnico, ki bo nudila zatočišče otrokom, zato potrebujejo finančno pomoč. Glede na svojo izkušnjo pravi, da z njimi ravnajo kot z lastnimi otroki in so deležni veliko ljubezni.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.