Hamo & Tribute 2 Love

Po 10 letih lubezni predstavljajo ekskluzivni koncert v Orto Baru in novi single: Nazaj

Hamo & Tribute 2 Love se po 10 letih vračajo nazaj, tja, kjer se je vse skupaj začelo – v Orto Bar, v četrtek, 27. oktobra 2016!


V desetih letih obstoja so odigrali že skoraj pol tisočaka koncertov, izdali so 4 albume in številne videospote. Svojo deseto obletnico so se odločili proslaviti s posebnim ekskluzivnim koncertom za najzvestejše oboževalce v Orto Baru. Vstopnic za koncert tokrat ne bo mogoče kupiti po klasični poti, temveč bo prost vstop omogočen obiskovalcem, oblečenim v majico banda. Ker je število obiskovalcev omejeno, si je mesto v publiki mogoče tudi rezervirati: svojo fotografijo z obvezno majico banda je treba poslati po elektronski pošti (več informacij na: www.tribute2love.si/nazaj ).


Ob tej priložnosti, ko se fantje vračajo v svoje začetke, predstavljajo tudi novi single Nazaj. Ta govori o želji po popravljanju preteklih napak in vrnitvi v srečne začetke lubezenske zgodbe. Tudi zvok je tokrat nekaj posebnega, saj so za ritem l’ubezenskega časovnega stroja uporabili instrument, ki ga ima doma vsak novopečeni par: desetletno vintage kavno mizico IKEA HEMNES iz leta 2006, na katero so metali velik hišniški šop ključev. »Tako smo se lahko kar najbolj približali trenutku, v katerega se vračamo, in ujeli ritem časovnega stroja, ki nas pelje proti tragičnemu prelomu, ko je šlo vse narobe,« je o izbiri posebnih instrumentov povedal Hamo. Ustvarili so edinstven zvok in Nazaj je tako tudi edina pesem z albuma Pol S, ki je niso posneli v živo. V koncertni izvedbi so morali pesem na novo aranžirati in jo ob izidu zadnjega albuma v dvakrat napolnjenem SiTi Teatru odigrati drugače – ob škrebljanju pisalnega stroja. 


Po izredno uspešnem letu 2015 so Hamo & Tribute 2 Love v letu 2016 obljubljeno šli še dlje in koncertirali po številnih klubskih in velikih festivalskih odrih, svojo desetletnico pa nameravajo proslaviti na prav poseben način in se z ekskluzivnim koncertom zahvaliti poslušalcem, ki so band skozi leta vztrajno spremljali. Za Orto Bar tako napovedujejo eksplozivno blues-rock mešanico, zapakirano v njihove največje uspešnice, kot so: Rožice, Pol, Tiho, Gospa Magister, Dejva bit čist bliz, Gremo se igrat boga in še mnoge druge. Hamo & Tribute 2 Love bodo vso svojo l’ubezen do oboževalcev prelili v koncert s posebnim pečatom.

Ekskluzivnega koncerta za lubezensko oblečene ne smete zamuditi, zato operite majice, jih nadišavite z mehčalcem in se odpravite v Orto Bar v četrtek, 27. oktobra!


Več o rezervaciji mest in obisku koncerta preberite na: http://www.tribute2love.si/nazaj

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.