Prenovljeni klub K4 je super – upam, da mi na naslednji špil ne bo treba spet čakati štiri leta!

DJ MARKY, brazilska ikona bobna in basa je po debiju leta 2008 in reprizi 2012 sinoči še tretjič spravil v zrak razprodano Štirko, ki po prenovi spet postaja vroče zbirališče ljubitejev napredne elektronske glasbe v prestolnici – Naslednji teden začetek serije 13 oktobrskih medvikend dogodkov K4 FREKVENCE

»Klub je odličen, vzdušje in odziv publike sta bila spet vrhunska in vedno je užitek nastopati na takih zabavah,« je med jutranjo vožnjo proti hotelu strnil vtise priljubljeni didžej, producent, založnik in prava ikona drum & bass sceni, ki je posebno vez z najbolj zano ljubljansko kletjo začel tkati pred osmimi leti.

 

»Rad imam male klube, kot je K4. V njih si lahko privoščim več, vrtim bolj raznoliko, se sprehajam med podžanri, iščem meje, tipam do kod me bo pustilo plesišče. So kot laboratorij. Lahko vrtim kar hočem, ker ljudje to želijo. Lahko eksperimentiram. Za razliko od velikih festivalov, kjer pričakujejo predvsem hite, se tu lahko igram. In v tem izjemno uživam.« In to posebno vez med plesiščem in neutrudnim selektorjem, ki je spet navdušil tako z izborom kot izjemno tehniko miksanja, v katero je vtkal tudi nekaj šova dostojnega DJ-tekmovanj DMC, je bilo sinoči spet še kako čutiti. Tudi zato, ker mu je teren odlično pripravila združena domača ekipa v postavi Danaja, Lunic, Klepetz vs DubTone, Trdee vs MidAir in Yooronyaa. Predvsem pa, ker je Marky res pravi Brazilec, ki te kljub ne več rosnim letom, že ob prvem stiku napolni z neverjetno človeško toplino in nalezljivo ustvarjalno energijo.

 

PRIHAJO: INKKE (7/10) * MARCEL VOGEL (14/10) * SMOOTH (21/10) …

Po septembrskem ogrevanju, Štirka dviguje prestavo s K4 FREKVENCAMI, ki bodo že v prvem mesecu postregle s kar 13 dogodki za študente in medvikend žurerje. Že naslednji petek bo ob štartu serije Tigerbalm ljubitelje bassov razplesal vzpenjajoči se škotski selektor INKKE (7/10), teden kasneje bo z domačo elektronsko skupino NIPLODOK Live! nastopil štiritaktni nemški mojster MARCEL VOGEL (14/10), naslednjo d&b poslastico pa bo zmešal najbolj prodorni domači bobenbas selektor SMOOTH (21/10). Ljubitelji housa pa ne zamudite zagona serije SOLVED (8/10). Več informacij oo programu poiščite na www.facebook.com/klubk4/events.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.