Informativni dnevi 2010

Pri reviji Študent, tudi tokrat pripravljamo posebno izdajo, ki bo vsem bodočim brucem postregla z vsemi potrebnimi informacijami.

V Informativnih dnevih bodo vsi dijaki izvedeli vse kar potrebujejo za uspešeno odločitev pri izbiri in nadaljevanju študija. Odgovorili bomo na vsa vprašanja, ki si jih mladi pred, za marsikoga življensko odločitvijo, postavljajo. V ospredje postavljamo vse pomembne roke in postopke, ki jih ne gre zamuditi, predstavljamo študijske programe, proces študija in tudi vsega kar se študentom ob študiju dogaja. Predstavljamo študentsko organiziranje, pravice študentov, ki so upravičeni do subvencionirane prehrane, bivanja in prevoza ter nenazadnje opozarjamo tudi na vse zabave, ki potekajo v organizaciji študentov.

Informativne dneve bomo brezplačno distribuirali na ljubljanskih fakultetah v času informativnih dnevov, vas pa pozivamo, da dodate svoje mnenje.

Kakšne informacije najbolj pogrešate, ko se odločate za vstop v študentsko življenje? So dovolj dostopne tam kjer jih iščete in predvsem, ali so dovolj razumljive?

Pokomentirajte in oddajte svoje mnenje!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.