Inovativna sedežna garnitura Pixel

Študentje ALUO so pripravili prototip modularne sedežne garniture, za prodajo so se povezali s študenti Ekonomske fakultete v  Ljubljani.

Mladi slovenski oblikovalci, ki delujejo pod imenom Rompom, so oblikovali in pripravili prototip oblazinjenega pohištva, ki je izjemno enostavno in se na zabaven način bistveno razlikuje od obstoječih rešitev. Inovativen slovenski dizajn uvaja koncept modularne sedežne garniture, ki je sestavljena iz modulov velikosti 70 x 70 x 40 cm. Uporabniki si lahko obliko sedežne garniture prilagodijo glede na prostor bivanja, ideje in želje, saj omogoča raznovrstno uporabo, ki jo določimo s premikanjem taburejev in blazin v različne kompozicije. Sedežna garnitura Pixel je lahko počivalnik, pomožna postelja, lahko se uporablja pri delu, počivanju ali pri zabavi. Prevleke so pralne, materiali so zelo kakovostni in obstojni, uporabnik pa lahko izbere tudi svoj material in barve, saj se bo sedežna garnitura Pixel  pri slovenskih proizvajalcih izdelovala ročno in glede na zahteve kupcev.  

Za prodajo in trženje sedežne garniture Pixel so se mladi oblikovalci povezali s študenti Ekonomske fakultete v Ljubljani, ki so zadolženi za optimizacijo stroškov izdelave kavča, oglaševanje in prodajo izdelka. Če kupci nimajo dovolj sredstev za nakup kavča, jim študentje Ekonomske fakultete po dogovoru z banko omogočajo tudi bančno kreditiranje.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.