»Izmenjava oblek«!

Klub študentov občine Koper (KŠOK) nadaljuje z tretjim delom »Izmenjava oblek«. Predstavljamo vam namreč prenovljeno Veliko izmenjavo oblek in…! 9. maja 2015, med 10.00 in 18.00 uro, na ploščadi nad amfiteatrom pri areni Bonifika, si bomo izmenjali tudi igrače, knjige, CD-je in manjše hišne, še neuporabljene pripomočke. 

 

Namen projekta je, da si obiskovalci izmenjajo obleke in ostale stvari, ki so še nosljive oz. uporabne, vendar jih iz različnih razlogov posamezniki ne uporabljajo več. S tem si bodo lahko vsi osvežili garderobo ter omare brez nepotrebnega zapravljanja denarja in podaljšali življenjsko dobo oblekam in ostalim stvarem, ki bi v nasprotnem primeru ostale pozabljene v omarah oziroma romale v smeti.

 

Potekala bo po principu “odneseš, kolikor prineseš” – za vsak predmet, ki ga boste prinesli, boste prejeli kupon. Ta kupon boste nato lahko zamenjali za predmet, izbranega med tistimi, ki jih bodo prinesli drugi obiskovalci.

 

Na samem projektu bomo imel tudi škatle za zamaške, stare baterije, kartuše in zdravila. Na koncu projekta bomo vse stvari nesli na pristojna odlagališča. 

 

Vse stvari, ki nam bodo ostale ob zaključku projekta, bomo donirali v dobrodelne namene.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.