Izrabite svoj potencial na Gea College

Ali ste vedeli, da se lahko podjetništva naučite? Richard Branson tudi pravi, da podjetništvo ni rezervirano le za rojene podjetnike, temveč se ga lahko tudi naučite. Če bi radi preverili, kako podjetni ste v tem trenutku, smo za vas na GEA College pripravili kviz podjetnosti.

Mogoče ste ugotovili, da imate podjetniško žilico? Ali imate odbito poslovno idejo? Bi se radi vključili v družinski posel in v prihodnosti prevzeli vodstvo podjetja? Ali pa preprosto veste, da je vaša prihodnost v poslovnem svetu? Na GEA College – Fakulteta za podjetništvo že več kot 20 let usposabljamo podjetnike, ne le ekonomiste, saj se zavedamo, da je podjetništvo gonilna sila gospodarstva. Ker smo inovativni, vam nudimo možnost izbire med klasičnim študijem in kombiniranim e-študijem. Mednarodno sodelovanje, prepletenost akademske in gospodarske sfere ter poudarek na pridobivanju praktičnih in uporabnih znanj zagotavlja nadpovprečno zaposljivost naših diplomantov. Za naše študente pripravljamo študentske izzive z vodilnimi podjetji na slovenskem trgu, kot so: Skaza – Smart Plastic, Sensilab, Lotrič Meroslovje in jim s tem omogočamo lažji vstop na trg dela.

Na fakulteti za podjetništvo izvajamo dodiplomski študijski program Podjetništvo ter dva podiplomska študijska programa: Podjetniški management in Management korporativne varnosti. Ker smo ne le drzni in podjetni, ampak tudi vedno v koraku s časom, trenutno pripravljamo nov dodiplomski študijski program Digitalni marketing. Digitalni marketing je najbolj vroče in perspektivno področje sodobnega marketinga. Nov študijski program načrtujemo že za prihodnje študijsko leto.

Na izobraževalnem centru GEA College – Center višjih šol izvajamo dvoletne študijske programe: Ekonomist – poslovna smer, Ekonomist – računovodska smer, Poslovni sekretar, Organizator socialne mreže, Informatika, Gostinstvo in turizem in Snovanje vizualnih komunikacij in trženja. Prednost višješolskih študijskih programov je poudarek na realnih izkušnjah ter oblika študija – lahko izbirate med klasičnim, kombiniranim in študijem na daljavo.

Razmišljate o tem, da je študij na GEA College prava odločitev za vas? Vabljeni ste na info dneve GEA College, ki bodo potekali 10. – 11. februarja 2017 v prostorih GEA College (Dunajska 156, 1000 Ljubljana, poslovna stavba WTC).

Izbira študija je ena od najbolj pomembnih odločitev s katero se soočamo po maturi. Nekateri izpolnjujemo svoje otroške želje, drugi sledimo stopinjam staršev, nekateri odkrijemo svojo strast tekom šolskega izobraževanja. Če je vaš odgovor na vprašanje: »Kaj bi radi študirali?«, »Ne vem«, verjemite, niste edini. Vendar je izbira študija zelo pomembna, saj je vaš prvi korak v odločitvi, kakšno karierno pot boste izbrali. Zato je pomembno, da prisluhnite samemu sebi, in izberete študij, ki vam bo omogočil doseganje življenjskih ciljev. V pomoč smo vam pripravili kratek test, ki vam bo pomagal odkriti vaš potencial.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.