Jezikovni tečaji, ključ varnejše prihodnosti!

Več znaš, več veljaš …

Danes znanje jezikov ni več želja, temveč že kar zahteva delodajalca. Znanje tujih jezikov je zares vse bolj pomembno, zato tisti nesrečneži, ki niste kaj dosti migali pri angleščini, nemščini oz. francoščini, kar pridno zavihajte rokava. Toda samoučenje ponavadi ni kaj dosti uspešno, saj nam kar hitro pade motivacija in se hitro znajdemo na kakšni kavici s prijatelji. Zato so tu za vas posebni jezikovni tečaji. Kar pogumno se odločite in začnite študirati, saj nikoli ne veste, mogoče vas bo prav ta dodaten jezik pripeljal do zaposlitve!

In kako vse skupaj izgleda!

Jezikovni tečaj je navadno sestavljen iz skupine 5-7 učencev, kjer se lahko odločate med posameznimi stopnjami tečaja. Začetniki se boste vpisali v začetni tečaj, če ste osnove že osvojili v nadaljevalnega itd. Urnik je prilagodljiv in določen vnaprej, tako da nikar ne skrbite in še to – izgovorov ni, vedno se najde čas!

Odločate se lahko navadno med naslednjimi tečaji: angleščine, nemščine, francoščine, španščine, italijanščine, ruščine, včasih po dogovoru tudi za katerega drugega.

Če želite najboljše, izberite Beerlitz!

Zakaj? Preprosto zato, ker je podjetje z več kot 130 let izkušenj, na leto privabijo okoli 300.000 zadovoljnih učencev in imajo po vsem svetu okoli 500 centrov, kjer se lahko vsi željni znanja jezikov, izobražujete.

Kot zanimivost omenimo še to, da pri njih pouk poteka ves čas v tujem izbranem jeziku, vse skupaj pa je usmerjeno h govorjenju, poslušanju in končno seveda – razumevanju.

Tečaji pa seveda niso poceni, toda če ste včlanjeni v E-študentski servis, vas bo vse skupaj stalo nekoliko manj, in sicer za 64 ur boste odšteli 4 obroke po 94 eur. Naknadno pa boste morali še doplačati za učno gradivo. Se sliši veliko, kajne? Sliši se res ogromno denarja in tudi pomeni kar nekaj ur trdega študentskega dela, toda, če pomislite, kaj boste s tem zares pridobili, potem se vsekakor splača. Saj veste, več znaš, več veljaš!

Jezikovni centri se nahajajo v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Novem mestu in Slovenj Gradcu, skratka po glavnih mestih vse Slovenije.

Bolj poceni!

Če je Berlitzov program enostavno prevelik finančni zalogaj za vašo denarnico, potem se odločite za jezikovni tečaj na ljubljanski ekonomski fakulteti. Tečaj bodo vodili mlajši predavatelji, kar je lahko še bolj koristno, zraven pa še zabavno. Seveda pa to ne pomeni, da so ti predavatelji kaj manj usposobljeni, ne skrbi – pridobil/a boš pravilno in potrebno znanje. Za gradivo vam ni treba odšteti ničesar, saj je vključeno že v skupno ceno, katera znaša le 75 eur (pri E-študentski servisu). Ste si oddahnili, seveda, vedno se najde poceni »varianta«! Tečaj 20 ur poteka 2-krat tedensko, v poznih popoldanskih urah. Po prvih dvajsetih urah pa se lahko odločiš za nadaljevanje tečaja.

Štajerci po znanje v Hišo jezikov!

Če si iz štajerskega okoliša ali ti zaradi takšnih in drugačnih razlogov ustreza tečaj v štajerskem okolišču, potem kar v Hišo jezikov. Prek E-servisa imate na njihovo ceno dodatnih 12,10 eur popusta, zato le izkoristi, saj veš, vsak euro je dobrodošel!

Znanje tujih jezikov boš potreboval/a:

* pri iskanju zaposlitve, saj z več jeziki lažje prideš do dela
* pri potovanjih, za lažje sporazumevanje
* v življenju izven Slovenije
* na praksi v tujini
* delu v tujini
* v vsakodnevnih situacijah (npr. na medmrežju) itd.

V jezikih je prihodnost, saj se bo iz dneva v dan kazala vse večja potreba po aktivnem znanju vsaj dveh jezkov. Delodajalci že pritiskajo, zato se za tečaj raje odloči sedaj, ko si študent, ko imaš čas in še nimaš družine. S tečaji boš zares veliko pridobil/a, o tem ni dvoma!

Tjaša Kržišnik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.