Kaj je Yolo.si?

Yolo.si pomeni vžig podjetniške strasti. Spodbujanje, razvoj in negovanje podjetniškega razmišljanja je izjmenega pomena za vsako družbo.

Yolo.si pomeni vžig podjetniške strasti. Spodbujanje, razvoj in negovanje podjetniškega razmišljanja je izjemnega pomena za vsako družbo, saj podjetniki ustvarjajo nova delovna mesta, nove priložnosti in so aktivni podporniki inovativnih in kreativnih procesov, ki se zrcalijo v  poglobljenem kulturnem bogastvu. Naš glavni cilj je spodbujanje mladih, da začnejo razmišljati na drugačen, nekonvencionalen način, uresničevati svoje podjetniške ideje in enostavno živeti svoje sanje.

 

Za dosego zastavljenih ciljev bomo vsakodnevno pripravljali zanimivo, privlačno in strokovno vsebino s področja startup podjetij, namen pa je tudi vzpostavitev bogate zakladnice znanja, iz katere lahko bodoči in začetniški podjetniki črpajo nove koristne informacije, s pomočjo katerih lahko pridejo do konkretnih rešitev, hkrati pa jim bodo naše vsebine služile kot podpora pri implementaciji uspešnih poslovnih modelov.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.