Posebna info točka EPM Maribor 2013

9. aprila bo Pisarna Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 otvorila informacijsko točko EPM Maribor 2013 z imenom Kulturno informacijsko središče (KIS) EPM Maribor 2013, ki se nahaja na Trgu Leona Štuklja 2 v Mariboru.

 

Otvoritev se bo pričela ob 13. uri s celodnevnimi aktivnostmi na Trgu Leona Štuklja, ob 19. uri  pa se bo pričela uradna otvoritev Kulturno informacijskega središča EPM Maribor 2013 z razstavo del Matije Bobičića, predstavnika najmlajše generacije mariborskih slikarjev.

9. aprila bodo na Trgu Leona Štuklja od 13. ure dalje animirali triki skejterjev v organizaciji Madnessa, člani Športnega društva Grabit bodo navduševali s svojimi akrobacijskimi triki, monociklistična skupina Monotheist bodo pokazali svoje znanje na eno kolesnikih, svoje ravnotežje boste lahko preizkusili na slack-linu Športnega društva Slacklions, grafitar Teoson bo poskrbel za edinstven zunanji izgled Kulturno informacijskega središča EPM Maribor 2013, iz katerega bo radio MARŠ tudi v živo na ta dan oddajal.

Dogajanje se bo odvijalo tako na Trgu Leona Štuklja kot znotraj KIS EPM Maribor 2013, kjer bo Univerzitetna športna zveza Maribor predstavila projekt MBajk – prikazali bodo predelavo kolesa v MBajk – Evropski kulturni in tehnološki center Maribor bo navduševal z zanimivimi eksperimenti, Slovenska filantropija pa bo v zgornjih prostorih pripravila razstavo »Sem prostovoljec in se …« v okviru katere bo predstavljenih 9 intervjujev z 11 prostovoljci, ki prihajajo iz različnih prostovoljskih organizacij in aktivno prostovoljijo v Mariboru. Razstava je nastala v okviru projekta »Vsak mlad je lahko dober prostovoljec«, ki je sofinanciran s strani Evropske prestolnice mladih Maribor 2013.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.