Kamrica

Facade of an old apartment building in Potsdam, Germany
Foto: ralfgosch iz iStock

Največja brezplačna ponudba sob in stanovanj za študente na spletu.

Borza študentskih sob in stanovanj Kamrica, ki so jo pred šestimi leti ustanovili Študentska organizacija Univerze v Maribor, Študentski servis Maribor in Zavod PIP, poleg brezplačnega iskanja sobe oziroma stanovanja, uporabnikom ponuja še številne druge ugodnosti. Kamrica deluje v okviru portala za mlade Dostop.si, v modulu bivanje (www.dostop.si/kamrica), kjer sta zbrana tako ponudba kot povpraševanje po sobah in stanovanjih (oddaja oglasa je brezplačna). Najemnikom in najemodajalcem pa Zavod PIP brezplačno nudi še pravno pomoč, posredovanje pri sklepanju najemnih razmerij, pripravo najemne pogodbe, posredovanje v primeru spora, pa tudi možnost arhiviranja najemnih pogodb.

KAMRICA je največja baza brezplačnih oglasov za najem oziroma oddajo sob in stanovanj. V šestih letih delovanja je bilo oddanih več kot 23.500 oglasov, od septembra 2009 je bilo zabeleženih približno 155.000 obiskov s strani 87.500 različnih obiskovalcev. Spodbudno je še, da se vse več uporabnikov (tako najemodajalcev kot najemnikov) spletne strani odloča za pravno svetovanje, povezano z najemnimi razmerji.

Vse informacije o brezplačni posredovalnici sob je mogoče dobiti na telefonski številki 02 234 21 46, na elektronskem naslovu info@kamrica.net, osebno v Zavodu PIP ter v vseh enotah Študentskega servisa Maribor. Oglas je moč oddati osebno v Zavodu PIP, po telefonu ter preko spletne strani www.dostop.si/kamrica, kjer se do konca meseca avgusta ni potrebno registrirati za podrobnejši ogled prostih sob.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.