Ljubljana In Your Pocket – vodič za vaš žep

GRANITNE KOCKE KOT LJUBLJANSKI PRESTIŽ, KI GA LJUBIJO TURISTI IN S TEM NAVDUŠIJO TUDI NAS

Granitne kocke, ki se vzpenjajo do mestnega gradu, in neponovljiv zvok prestižnega nemškega avtomobila, ki švisne po tlakovcih mestnega jedra, pony kolesa nepraktičnega dizajna, ki ga vozi staro in mlado, ogromne površine billboardov buhtečih prsi in nenazadnje socialna država, kot jo v Združenih državah Amerike niso nikoli poznali, je razlog, zakaj je In Your Pocket na slovenskih tleh že drugo leto najbolj sočen in izviren tuj vodič, kar ga premoremo Slovenci.

Yuri Barron, ameriškega porekla, večni popotnik in svetovni raziskovalec v tandemu z Willom Dunn iz Manchestra odlikujeta odlične, praktične, predvsem pa izjemno všečne vodiče, ki jim pri nakupnih odločitvah popotniki zaupajo v kar 98 %. Pomislite, kateri informaciji, blagovni znamki ali publikaciji zaupamo v tolikšni meri. Zakaj?

Verodostojnost, ki jo prinaša licenca In Your Pocket v Slovenijo pod okriljem podjetja IQbator d. o. o. zagotovo vedno znova, z vsako številko prinaša svež veter, ne samo tujcem, pač pa tudi nam. Kaj radi počnemo, ko ne delamo? Posedamo na aferwork partyjih na sončnih terasah, zvečer obujemo visoke pete in se prepustimo glasbenim ritmom hrama visoke kulture, prelistavamo knjižne uspešnice na travnatih površinah Kongresnega trga ali pa se pustimo zapeljevati izvirnim kulinaričnim presežkom ob obrežju Ljubljanice. Všeč nam je eno ali drugo, zagotovo pa smo radi o tem obveščeni.

O tem je tržna znamka In Your Pocket v 18 letih zagotovo prepričala mnoge. Z 10.000.000 obiskom spletnih strani in turističnih nasvetov letno, ki pokriva 136 mest in 24 držav ter brezplačnim dostopom, ki je na voljo na http://www.inyourpocket.com/, si lahko vsak vedoželjen dogajanja doma ali po svetu, zagotovi neprecenjive informacije iz prve roke.

Slovenija: Združene države Amerike, Avstralija: Srbija. Poznate vse kombinacije, ki jih prinaša svetovno nogometno prvenstvo v Južnoafriški republiki? Kombinacije in države, s katerimi se bo pomerila Slovenija, v kolikor date vsaj nekaj nase, zagotovo poznate. Če vas nogometna zgodba še ni povsem preplavila in še ne veste, na koga boste stavili, vam tokratna poletna številka junij/julij In Your Pocket Ljubljana daje namig.

In kaj še lahko hitro rastoči In Your Pocket ponudi letošnje poletje? Nove številke in nova mesta. Top turistničnim destinacijam Bledu, Portorožu in Mariboru se letos prvič pridružuje tudi mesto Celje. Zgodovinsko bogato, s pestrim zaledjem Laškega in Dobrne, ki ne ponujata samo vrhunskih zdravilišč in wellness centrov, pač pa tudi najodmevnejši slovenski pivski festival Pivo in cvetje. Bodite tam z vodiči In Your Pocket!

 

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.