Malo delo pravi – Vsebina ne obstaja

Načeloma se predvolilnih tem, referendumskih vprašanj, ipd. izogibamo pa vendarle si lahko privoščimo malo zabave in ogleda ter vzamemo stvar kot iskanje hroščkov in napak na spletnih straneh vlade in ministrstev, da niso teme vedno tako resne.

Ko se sprehodimo po spletnih straneh slovenske vlade ali ministrstev lahko odkrijemo marsikatero neumnost, hrošča, napako ali kakorkoli to poimenujemo.  Določene napake so tipkarske, slovnične,  druge so bolj očitne. Vendarle pa bi vlada in ministrstva morala biti vzor. Pa je temu res tako?

Ker pa se ravno izteka čas za razpis za Zoisovo nagrado verjetno marikdo obišče omenjeni razpis ali tudi druge strani. Na spletu je v navadi, da kliknemo na marsikatero neumnost ob tem ko beremo nekaj poklikamo še okrog. No vsaj mi smo kliknili in si hoteli z zanimanjem prebrati kaj o malem delu pravi Ministrstvo za Visoko šolstvo, znanost in tehnologijo. Na strani:

http://www.mvzt.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javni_razpisi/

ali drugih linkih

http://www.mvzt.gov.si/si/o_ministrstvu/javne_objave/javni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=961 so namestili precej opazen gumb MALO DELO. Študentske čase pogrešamo, tudi sedaj ko delamo bi bilo dobro, da bi dobil bruto plačo nakazano na TRR ne pa da gre toliko za razno razne prispevke. Načeloma je res, da je stvari potrebno urediti vendar vprašanje, če tako pa smo si rekli, da vidimo kaj pravi vlada in res ob kliku na povezavo za malo delo (http://www.mddsz.gov.si/si/d) nam povedo marsikaj zanimivega odpre se stran kjer pravijo VSEBINA NE OBSTAJA – NOT FOUND.

Če tako pomislimo, kakšno sporočilo nam s tem dajejo? Glasuj proti, saj pri nas nismo nič pripravili na to temo? Vsebina ne obstaja.

Na koncu pa so vsega krivi študentje. Nihče pa se ne sprašuje zakaj si sami sebi delajo delo ob tem pa pozabijo na male linke 🙂

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.