Mondial travel svetuje

Maturantski izlet je nekaj, kar se zgodi enkrat v življenju.

Ob zaključku srednje šole se s sošolci skupaj odločite in odpravite na izlet, ki vas popelje v zaključne letnike in počasi v svet odraslih. Ker je izlet izjemen, neponovljiv in edinstven, se trudimo da bi vsak od naših maturantov dobil tisto, kar si želi, pričakuje in zasluži.

Da bi vam pri izbiri vašega maturantskega izleta in pripravi nanj čim bolj pomagali, smo pripravili kratek seznam koristnih nasvetov:

1. NOBENO VPRAŠANJE NI ODVEČ

Pred izletom se vam verjetno poraja kopica vprašanj, na katera iščete odgovore. Nikar ne odlašajte in se pozanimajte o čisto vseh podrobnostih. Ekipa Mondial Travel je prisotna po celotni Sloveniji, zato se brez težav dogovorite za sestanek, predstavitev izleta ali kaj drugega.

2. POZANIMAJTE SE PRI PRIJATELJIH IZ VIŠJIH LETNIKOV

Najboljše informacije in nasvete pri izbiri pravega izleta za vas boste zagotovo dobili pri svojih prijateljih, ki so na izletu že bili. Obrnite se na njih.

3. Z DOGOVARJANJEM ZAČNITE ZGODAJ

Maturantski izlet je stvar razreda in vseh sošolcev. Velikokrat pri dogovarjanju in izbiri destinacije prihaja do razhajanj v željah in pričakovanjih.

4. S SOŠOLCI BODITE PRIPRAVLJENI NA KOMPROMISE

Vsak posameznik v razredu ima nekoliko drugačna pričakovanja in želje. Bodite pripravljeni na kompromis. Le tako se boste brez večjega kreganja skupaj odločili za skupen termin, izlet in destinacijo, kjer boste preživeli svoj maturantski izlet. Ne pozabite, to je izlet razreda.

5. DOBRO SE POZANIMAJTE O CENI IN KAJ TA VKLJUČUJE

V fazi prijave na izlet se dobro pogovorite z našimi promotorji na vaši šoli o tem, kaj je v ceno vključeno in katera so možna doplačila. Vsak izmed prijavljenih maturantov prejme prijavnico, kjer lahko individualno izbere doplačila ter tako neodvisno od sošolcev izbira med doplačili.

6. ZGODNJA PRIJAVA JE PAMETNA POTEZA

Datum prijave ni omejen. Za prijavo imate čas do razprodaje terminov. Res pa je, da vam zgodnja prijava omogoča večje število obrokov, in s tem lažje odplačevanje izleta.

7. SPODBUDITE STARŠE, DA SE UDELEŽIJO RODITELJSKEGA SESTANKA

Za vse razrede, ki se prijavijo na izlet, z veseljem organiziramo tudi roditeljske sestanke. Tam se predstavimo tudi vašim staršem. Predstavimo naš način dela in organizacijo samega izleta ter program. Njim se verjetno porajajo drugačna vprašanja kot vam. Prav zato je udeležba na tovrstnih sestankih več kot dobrodošla, celo zaželena.

8. DOBRO SE POZANIMAJTE O DODATNI PONUDBI IN UGODNOSTIH

V sodelovanju z našimi poslovnimi partnerji smo pripravili ponudbe, s katerimi lahko pridobite določene ugodnosti in si osnovno ceno aranžmaja znižate. O ponudbi se pozanimajte pri Mondialovih promotorjih.

9. KONTAKTIRAJTE NAS

Brez najmanjših težav se obrnite na nas z vsemi vašimi željami in vprašanji. Tu smo zato, da vam ponudimo in pričaramo nepozaben teden, kot si ga ob koncu srednje šole tudi zaslužite.

Dosegljivi smo na +(386)70 554 554 ali na info@mondialtravel.si.

10. PRIPRAVITE SE NA ENKRATNO MATURANTSKO DOŽIVETJE

Preprosto se prepustite energiji, toku in uživajte. Taste The Real Fun!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.