Na Škisovo tržnico z avtobusom

Avtobusna postaja Ljubljana odpira pot k Škisovi tržnici in nagrajuje.

Škisova tržnica se ponaša tudi z nazivom prve slovenske EKO prireditve. O tem, kako pomembno je ustrezno ravnanje z odpadki pri varovanju okolja, bo organizator osveščal tudi na sami prireditvi s sprotnim ločevanjem, odvažanjem in recikliranjem odpadkov. Eko koncept Škisove tržnice podpira tudi Avtobusna postaja Ljubljana, ki na ekološko pot prireditve stopa v dobesednem pomenu.

Javni avtobusni prevoz predstavlja okolju prijazen, varen ter ugoden način prevoza, zato Avtobusna postaja Ljubljana z akcijo ‘Potuj z busom – ugodno, varno, udobno in okolju prijaznejše’ študente in njihove prijatelje spodbuja k uporabi javnega avtobusnega prevoza ter ob nakupu vozovnice katerekoli linije pri okencu avtobusne postaje podarja 5 glavnih nagrad (bungee skok na Škisovi tržnici), 30 pisal za tablice ter uradni Škisov balonček, s katerim lahko svojo podporo ekološki ozaveščenosti mladih izrazijo tudi kupci vozovnic.

Avtobusna postaja Ljubljana poleg prodaje avtobusnih vozovnic opravlja rezervacijo sedežev, omogoča nakup vozovnic preko spletne strani www.ap-ljubljana.si in samopostrežnih avtomatov E-kart, z vsemi informacijami o voznih redih in cenah pa je na voljo tudi preko telefonske številke 1991 od 7. do 20. ure.

Obiskovalce Škisove tržnice – predvsem mlade – k uporabi avtobusov spodbuja tudi Zveza ŠKIS. Skupaj lahko namreč naredimo bistven korak naprej k zmanjševanju onesnaževanja okolja, pa tudi večji prometni varnosti. Na dan prireditve bosta med centrom in Kardeljevo ploščadjo krožila dva Škisobusa, za brezskrben obisk prireditve pa avtobusni prevoz v Ljubljano že organizirajo Klub mariborskih študentov, Študentski klub Slovenskih Goric ter Klub radovljiških študentov. K uporabi avtobusov organizator poziva tudi ostale študente po Sloveniji.

Povabite na Škisovo tržnico čim več svojih prijateljev, uživajte v zanimivem, pestrem in zabavnem programu in se z avtobusi varno vrnite domov. Blagajne Avtobusne postaje Ljubljana so odprte od 5.00 do 22.30, več informacij pa je na voljo tudi na povezavah:

www.ap-ljubljana.si

www.facebook.com/apljubljana

www.twitter.com/apljubljana

plus.google.com/+apljubljanaSI

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.