Najboljša tribute to U2 zasedba The U2 Experience – Elevation (VB)

Sobota, 16. november 2013 ob 21.00, Cvetličarna, Ljubljana

V ljubljansko Cvetličarno prihaja v soboto, 16. novembra 2013 ob 21.00 najboljša »tribute to U2« skupina ELEVATION – THE U2 EXPERIENCE iz Velike Britanije, ki s svojim videzom, zvokom in izjemno interpretacijo navduši povsod kjer nastopi. Naj bo na malih, intimnih odrih ali pa pred večtisočglavo množico, Elevation ne pustijo nikogar ravnodušnega! Na koncertu ne bodo manjkale uspešnice, kot so »Where the Streets Have No Name«, »I Still Haven’t Found What I’m Looking For«, »With Or Without You«, »Sunday Bloody Sunday«, »Pride (In The Name Of Love)«, »Desire«, »New Years Day«, »Bad« in mnoge druge iz bogate kariere irskih U2. V Ljubljani se torej obeta klubski, »intimen« in najboljši možni glasbeni večer za vse ljubitelje skupine U2. Videli smo jih pred tremi leti in pol in na željo mnogih fanov skupine boste spet deležni nastopa te nepogrešljive klubske zasedbe, ki se jo splača videti še enkrat ali pa prvič, če ste jo zamudili. Obeta se res kvaliteten rockovski večer, po koncertu z glasbo pozno v jutro s skladbami U2 in sorodnih skupin!

 

Elevation – The U2 Experience je skupina, ki je najboljši možen približek skupine U2. Z neverjetnimi kostumi, ogromnim spoštovanjem do U2 in s profesionalnim odnosom do glasbe. Pevec Stuart je tako zelo podoben U2 pevcu Bonu, da ga je Britanska televizija povabila, da nastopi kot Bonov dvojnik.

 

Koncert skupine Elevation – The U2 Experience popolnoma prevzame poslušalce z energijo in čustvenim nabojem U2 koncerta. Igrali so že po celotni Veliki Britaniji, Irski in drugod po Evropi. Več let zapored so glavni nastopajoči na prestižnem Liverpoolskem glasbenem festivalu Mathew St. International Music Festival, kjer nastopajo pred več kot 30.000 ljudmi.

 

»Elevation – The U2 Experience se ne zanašajo zgolj na pevca, ki neverjetno spominja na Bona, ampak so poustvarili edinstven U2 zvok in energijo na odru. Niso le »U2 tribute skupina« oni so tisto pravo U2 doživetje, z vso močjo in strastjo za pravo stvar.« The Station Network, Luxembourg

 

Po koncertu se obeta zabava, na kateri bomo slišali tudi številne rock uspešnice 80-ih in 90-ih let. Doživite številne uspešnice U2 na klubskem koncertu v vrhunski izvedbi The 2U Experience – Elevation! Na koncert v Ljubljano pridejo naravnost iz Manchestra! In to v času, ko U2 »praznujejo« 30. obletnico izida legendarnega albuma »War« iz leta 1983.

 

Skladbe, ki jih izvajajo: Elevation, I Will Follow, One, With Or Without You, Bullet The Blue Sky, Where The Streets Have No Name, Vertigo, Sunday Bloody Sunday, Bad, The Fly, Out Of Control, The Electric Co, All I Want Is You, October, New Years Day, Pride, Desire, Angel Of Harlem, I Still Haven’t Found What I’m Looking For, Beautiful Day, Stuck In A Moment, ’40’, Running To Stand Still, Even Better Than The Real Thing, Kite, Until The End Of The World, Sometimes You Can’t Make It On Your Own, Ultraviolet (Light My Way) … in mnogo drugih!

 

Kje so nastopili, med drugim:

Place D’Armes, Luxembourg

Temple Bar Music Centre, Dublin, Ireland

Mathew Street International Music Festival, Pier Head, Liverpool

Queen Mary’s University Graduation Ball, London

Aintree Grand National Racecourse, Liverpool

Carling Academy, Liverpool

Town Hall, Manchester

Royal Philharmonic Concert Hall, Liverpool

Civic Concert Hall, Motherwell, Škotska

Fiesta Del Sol, Puerto Banus, Španija

 

Predprodajna mesta: bencinski servisi Petrola, e-Študentski servisi, Europark (Maribor), Hala Tivoli, Kino Šiška, blagajna Križank, Kompasove poslovalnice, LPP, Collegium, Alpetour, poslovalnice Big Banga, e-Študentski servisi, kioski 3DVA, blagajna Hale Tivoli …

 

Internetna prodaja: www.eventim.si in www.vstopnice.com

 

Telefonska prodaja vstopnic: 01 42 05 000


Cene?

  • Prvih 200 vstopnic: 15,00 EUR
  • Predprodaja: 17,00 EUR
  • na dan koncerta: 20,00 EUR

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.