Next Talent Hub 2019: brezplačna poletna IT delavnica

Next Talent Hub je brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica v organizaciji podjetja Business Solutions iz Solkana ki razvija in implementira orodja za izboljšave poslovnih in proizvodnih procesov. Letos prvič bo ekipa mentorjev iz različnih strokovnih področij, vodila izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka. Udeleženci bodo tako imeli priložnost spoznati, kako poteka delo na realnem projektu in kako lahko svoje znanje prenesejo iz teorije v življenje.

Intenzivna poletna delavnica bo potekala od 8. do 19. julija 2019 v prostorih Business Solutions, d. o. o. v Solkanu. Namenjena je vsem starejšim od 18 let, ki si želijo pridobiti ključna znanja s področja informacijskih tehnologij in jih dopolniti s praktičnimi izkušnjami iz poslovnega sveta. Prednost pri izboru bodo imeli kandidati z odprtostjo do vsega novega, z željo po nenehni rasti, s timskim duhom ter seveda s strastjo do IT področja. Prijave na  delavnico Next Talent Hub se zbirajo do 24. Junija.

Kaj?

Talent Hub je brezplačna dvotedenska poletna IT delavnica v organizaciji podjetja Business Solutions iz Solkana. Letos prvič bo ekipa mentorjev, ki razvija in implementira informacijske poslovne rešitve, vodila izbrane kandidate od ideje do končnega izdelka.

Kje?

Delavnica Talent Hub bo potekala v prostorih podjetja Business Solutions v Solkanu, Slovenija.

Kdo?

Talent Hub je namenjen vsem starejšim od 18 let, s strastjo do IT industrije. Lahko si dijak, študent ali zagret IT-jevec, ki je pripravljen svoje ideje razviti in predstaviti svetu. Pri izboru bodo imeli prednost kandidati z odprtostjo do vsega novega, z željo po nenehni rasti, s timskim duhom ter seveda s strastjo do IT področja. Vsem udeležencem so zagotovljeni tudi prenosni računalniki in ves pisarniški material. Da pa boste lahko v polnosti izkazali svoj potencial, bo poskrbela neomejena količina kave, sadja, oreščkov in kosilo.

Kdaj?

Dvotedenska poletna delavnica Talent Hub bo potekala od 8. do 19. julija 2019, vsak delavnik od 9.00 do 17.00.

Več informacij na: www.talenthub.si

Glavni urednik

VIRBS Talent Hub
Prejšnji članekOd dijaka do študenta v petih korakih
Naslednji članekTop 4 ideje za produktivno poletje

Glavni urednik

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.