torek, 29 septembra, 2020
Doma Študij in kariera Neformalna izobrazba Preizkusi se v delu v nevladni organizaciji

Preizkusi se v delu v nevladni organizaciji

V Kulturno izobraževalnem društvu PiNA bodo v sklopu kampanje Negovanje sveta je lahko služba mladim pripravili 80-urno izobraževanje za delo v nevladnem sektorju.

Logo PiNES tem želijo spodbuditi mlade, naj pri odločanju o svoji poklicni poti razmislijo tudi o službi v nevladnem sektorju, kjer lahko prispevajo k pozitivnim spremembam v svetu in v družbi.

Marsikdo namreč ne razmišlja le o zaslužku, temveč želi uresničiti svoje poslanstvo, ki je izboljšati svet. Nevladne organizacije so mesto, kjer lahko vsak udejanji svojo človečnost, željo po skrbi za človekove pravice, okolje, enakopravnost vseh živih bitij, skrbi za ranljive skupine, za zdravje, dostop do kulture, socialnega varstva, športa in informacij.

Kaj in za koga?

80-urno izobraževanje je namenjeno mladim med 18. in 30. letom starosti. Potekalo bo v sodelovanju z več kot 40 nevladnimi organizacijami iz celotne Slovenije.

Mladi bodo imeli pod okriljem izkušenih mentorjev priložnost nadgrajevanja in pridobivanja novih kompetenc na različnih področjih, kot so projektno vodenje, komuniciranje, izobraževanje, administracija in zagovorništvo.

Poleg tega lahko udeleženci dobijo priporočilno pismo, možnost ustvariti svoj projekt ali iniciativo, potrdilo organizacije, kjer so opravljali izobraževanje na delu, in priložnost pridobivanja izkušenj na različnih področjih. Vse to jim bo lahko v prihodnje pomagalo pri zaposlovanju.

Nagrada

fant v obleki

Tisti izmed udeležencev, ki bo izobraževanje najboljše izpeljal, bo nagrajen z enoletno zaposlitvijo v izbrani organizaciji.

Nagrajenca bo izbrala strokovna komisija na podlagi izpolnjenega poročila in 1-minutnega videa. Izbor bo opravljen po zaključenih izobraževanjih, torej junija 2021.

PrijavaKoledar

Ob prijavo izbereš organizacijo. Nato izbereš še področje dela (projektni vodja/ komunikator/ zagovornik/ projektni administrator oziroma finančnik/ izobraževalec oziroma trener).

Prijave potekajo do 10. julija 2020 na spletni strani PiNE, kjer najdeš tudi več informacij.

Spet se sonce svetlika skozi steklo slaščičarne, simfonija sambe simbolno slika solze sadja. Sreča. Svoboda.

Ti je prispevek všeč? 1 zvezdica2 zvezdici3 zvezdice4 zvezdice5 zvezdic (2 ocen, povprečje: 5,00)
Loading...

PUSTITE KOMENTAR

Prosimo, vnesite svoje ime tukaj
Prosim vnesite svoj komentar!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.

29,260FansLike
2,196FollowersFollow
2,640FollowersFollow
1,680FollowersFollow

Najbolj priljubljeno

Povprečen Slovenec na leto zavrže 68 kilogramov hrane. Pa ti?

29. septembra praznujemo prvi mednarodni dan ozaveščenosti o izgubah hrane in odpadni hrani. To, da hrane zavržemo ogromno, nam ni tuje. A dejanske številke...

Slovenski dijak osvojil zlato na matematični olimpijadi

Pandemija je večino dogodkov preselila na splet, kar velja tudi za letošnjo mednarodno matematično olimpijado. Poleg tega, da je letos prvič potekala na daljavo,...

V Mehiki našli velikansko podgano, kot je še nisi videl

Veliko filmov o pošastih smo že videli na televizijskih ekranih, čistilni delavci pa so eno od pošasti videli na lastne oči v glavnem mestu...

Last minute: Kadrovske štipendije Zavarovalnice Triglav

Zavarovalnica Triglav razpisuje 10 kadrovskih štipendij.Razpis je za:2 kadrovski štipendiji za študente dodiplomskih in magistrskih študijskih programov Poslovna informatika, 2 kadrovski štipendiji za...