Prijave na tekmovanje POPRI samo še do JUTRI!

Svinčnik in zmečkan list papirja.

Študenti, dijaki pa tudi osnovnošolci se lahko prijavijo na POPRI, tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo med mladimi. Popri mladim omogoča razvoj inovativnosti, ustvarjalnosti in podjetnosti. Osnovni namen projekta je prispevanje k dvigu sposobnosti mladih za uresničevanje svojih zamisli.

Poleg osnovnošolcev in dijakov lahko sodelujejo tudi študentje in mladi do 29. leta starosti, ki še nimajo svojega podjetja.

Kako se prijavim?

Svojo idejo zapiši v PDF dokument in se potrudi, da bo ideja kar se da dobro razložena. Potem oblikuj še PPT predstavitev, na kateri imaš možnost idejo predstaviti tudi skozi vizualne elemente. Rok prijave je 31. januarja 2020 do 12. ure. PDF dokument in predstavitev pošlji na elektronski naslov popri@primorski-tp.si. Pravilnik in več informacij o razpisu najdeš na spletni strani popri.si.

Po oddaji del bo regionalna strokovna komisija sestavljena iz podjetnikov, startup mentorjev in pedagoških delavcev med prejetimi idejami v vsaki starostni skupini izbrala 12 najboljših, ki se bodo uvrstili na nacionalno tekmovanje, ki bo potekalo 7. aprila. Tam bodo finalisti svojo podjetniško idejo predstavili nacionalni strokovni komisiji.

S prijavo na tako tekmovanje pridobiš mnogo pomembnih novih veščin (ustvarjalnost, samoiniciativnost, sprejemanje tveganja in odgovornosti), povratne informacije o tvoji podjetniški ideji, svetovanje pri oblikovanju ideje in poslovnega modela, izkušnjo javnega nastopanja ter nova poznanstva in nepozabno izkušnjo.

Pohiti in se prijavi, ne bo ti žal!

Prejšnji članekObvladaj mental breakdown med izpitnim obdobjem
Naslednji članekZaradi telefona dobil 12 let zapora

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.