Zavod ŠOLT vabi k vpisu v poletne jezikovne tečaje

Izkoristi poletje za osvajanje novega ali osvežitev že znanega tujega jezika! Zavod ŠOLT je v tem tednu pričel z vpisi v intenzivne jezikovne tečaje, ki bodo predvidoma trajali od 1. do 20. avgusta. Posamezni tečaj bo potekal od ponedeljka do četrtka vsak dan in bo obsegal 10 srečanj. Ta se bodo odvijala v prostorih ŠOLT-a v Rožni dolini ter na Vojkovi cesti za Bežigradom.

Na voljo ti je pester izbor tujih jezikov, ki si ga lahko ogledaš na objavljenem seznamu. Tam lahko preveriš še podrobnosti glede izbranega tečaja ter izpolniš svojo prijavo. Vsi jezikovni tečaji trajajo 30 ur in se izvajajo tako na klasičen predavateljski način kot tudi v obliki študijskih delavnic. Tečajniki, ki bodo na koncu uspešno opravili test, bodo dobili potrdilo.

Prednost jezikovnih tečajev na ŠOLT-u je predvsem dinamično delo v manjših skupinah, v katerih sodeluje največ 9 tečajnikov. Poleg tega je ŠOLT pripravil privlačno poletno ponudbo za vse študente Univerze v Ljubljani, ki so ob vpisu v avgustovski tečaj deležni kar 22% popusta. Posebne ugodnosti čakajo tudi študente drugih univerz.

Zvesti tečajniki so upravičeni še do posebnega popusta zvestobe. Akcijska ponudba pa vsem študentom omogoča, da lahko vse do oktobra 2018 za ceno dveh opravijo kar tri tečaje, zato nikar ne odlašaj in se prijavi še danes!

Prejšnji članekSvetovno prvenstvo v quidditchu zares obstaja!
Naslednji članekTadžikistan – ena izmed najrevnejših celinskih držav

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.