Nekaj glasbe proti slabi volji in za ogrevanje pred EDM žurom leta

V petek, 29. novembra, ekskluzivno v Slovenijo na svoj prvi nastop v ljubljanski klub Cirkus prihaja Sander van Doorn. Ob njem bo nastopil tudi Wylie Dux, ki je pripravil miks Van Doornovih hitov, ki vam ga ponujamo kot pripomoček za razbitje vremenske turobnosti.

Če v elektronski glasbi velja kakšen aksiom, potem lahko računamo na vsaj en hit Sandra van Doorna letno. Vedno nasmejani didžej, producent in abonent lestvice Top 100 DJs je podpisal hite kot so “Koko”, “Project T”, “Drink to Get Drunk”, “Bliksem”, “Kangaroo”, “Ten”, “Joyenergizer”, “Hymn 2.0”, “Love is Darkness”, “Riff” ter himna Trance Energyja “Renegade”; tu sta še obdelavi klasik “King of my Castle” in “Message in the Bottle”, duet z Robbiejem Williamsom ter nepozabni remiksi za Sio (“The Girl You Lost To Cocain”), Lady Gago, SHM, Depeche Mode, Killerse (“Spacemen”) in One Reublic (“Apologize”). Vodja založbe Doorn Records in ustvarjalec radijske oddaje Identity je pustil pečat na trance in house sceni, tu in tam preskočil še na tehnoplesišča, v zadnjih leti pa je, tudi kot rezident spektaklov Sensation, postal eden od praporščakov EDM zvoka, kakršnega gojijo založbe, kot sta Spinnin’ in Ultra. Sander van Doorn bo na svoj prvi nastop v ljubljanski klub Cirkus priletel v petek 29. novembra, neposredno po enomesečni severnoameriški turneji, s katero bo v treh tednih obiskal kar 15 prizorišč.

Obljubljeni SANDER VAN DOORN SHOWCASE MIX, ki ga je pripravil Wylie Dux se nahaja na povezavi http://www.mixcloud.com/agendda/wylie-dux-presents-sander-van-doorn-showcase-mix/.

Seznam pesmi na posnetku:

Sander Van Doorn ft. Mayaeni – Nothing Inside (Club Mix)

Sander Van Doorn – Joyenergizer

Sander Van Doorn – Koko

Sander Van Doorn – Chasin’

Sander Van Doorn – Intro (XX Booty Mix) vs. Sander Van Doorn, Dimitri Vegas & Like Mike – Project T (Original Mix) vs. Sander Van Doorn – Outro (EDX Festival Mix)

Lady Gaga – Marry The Night (Sander Van Doorn Remix)

Neil Davidge – To Galaxy (Sander Van Doorn Remix)

Sander Van Doorn, Julian Jordan – Kangaroo

Sander Van Doorn – Neon

Sander Van Doorn pres Purple Haze – Hymn 2.0

Sander Van Doorn ft. Sia – Drink To Get Drunk

Sander Van Doorn – Renegade (The Official Trance Energy Anthem 2010)

Wamdue Project – King Of My Castle (Sander Van Doorn Remix)

Sander Van Doorn ft. Carol Lee – Love Is Darkness

Sander Van Doorn, Mako, DubVision & Mariana Bell – Into The Light

Sander Van Doorn vs. Kele ft. Lucy Taylor – What I Did Do

Sander Van Doorn – Reach Out

Sander Van Doorn & Mark Knight vs. Underworld – Ten

Tudi Wylie Dux seveda ni od muh, saj se je na domači in regionalni sceni že utrdil kot eden vodilnih didžejev svoje generacije. Je rezident EDM večerov v ljubljanskem klubu Cirkus, soustvarjalec zabav Fatal Sounds v F Clubu ter alfa in omega glasbene nanizanke Duxcast in ga krasijo pozitivna energija, široko glasbeno znanje in dober občutek za plesišče. Čeprav je znan predvsem po svojih EDM setih, pa je vešč tudi dubstepa in housa. Med njegove karierne vrhunce sodijo nastopi z nekaterimi največjimi zvezdniki scene, od dvojčic Nervo do Hardwella, Dyra in Dannica, zadnje poletje je preživel kot rezident kluba Kalypso v Zrćah, 29. novembra pa bo pripravil teren za nastop Sandra van Doorna.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.