Nekaj sprememb na Majskih igrah 2013!!!

V sklopu 30. Majskih iger sta se odvila že dva velika koncertna dogodka, Otvoritev Majskih iger in Pohod na Rožnik, kjer so med drugimi nastopile tudi najodmevnejše glasbene skupine: Bajaga & Instruktori, Prljavo Kazalište, Orlek, Happy Ol′McWeasel, Sausages, Fešta bend, …

 

Na  4 kulturnih otočkih so  študentje lahko spoznali prav posebnega gosta g. Ferija Lainščka ter se sproščali ob glasbi, poeziji, baletu, predstavah in big bandih. Ob vsem tem pa ni manjkalo športnih aktivnosti. Študentje so svoje moči že pomerili v nogometu na odboj, košarki, tenisu, teku, odbojki, bowlingu in malo drugačnih športih, pokru, briškuli, pikadu, namiznemu nogometu, šahu.

 

IZKORISTITE ZADNJI TEDEN MAJSKIH IGER 2013!

Pred tabo je še zadnji teden 30. Majskih iger, ki ga ne smeš zamuditi. Zaradi slabega vremena v prejšnjem tednu, vas ta teden čakata dve zabavi. Dan Mestnega loga (prestavljen iz četrtka, 16. 5.,) bo v ponedeljek, 20. 5., ob 18. uri.  Ta z leti postaja vse bolj popularen in obiskan. Da bo tako tudi letos bodo poskrbeli: Classified, Nč od nč, Low Peak Charlie, Magnifico in Pero Lovšin s Španskimi borci.

Na isti dan bo potekal kulturni otoček, katerega posebnost bosta prav gotovo kuharska delavnica in kino pod zvezdami. Dan kasneje se bo odvil zadnji kulturni večer, ki pa bo namenjen predvsem krepitvi smejalnih mišic.

Ljubitelji športa se boste v zadnjih dneh lahko pomerili v: nogometu, plezanju, streetballu, biljardu, rokometu, kartingu in novi zabavni igri beerpongu.

 

Ker pa je vsega lepega enkrat konec in bo čas za naporno izpitno obdobje, se bo v sredo, 22. 5., končal tritedenski festival športa, kulture in zabave. Slovesu od 30. Majskih iger bo tradicionalno namenjen Zaključek Majskih iger, ki bo na Kardeljevi ploščadi za Bežigradom, s pričetkom ob 18. uri. Nastopili bodo: Gogs, Slainte ol′friend, Sell Out, Hladno pivo in Zaklonišče prepeva.

 

Vsem  se opravičujemo za manjšo spremembo glasbenih skupin.

 

Več informacije najdete na: http://www.majskeigre.com/ in našem Facebook-u!

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.