Nov razpis Univerze v Ljubljani za naj inovacijo

Imaš noro inovacijo ali poslovno idejo? Rektorjeva nagrada je tradicionalno tekmovanje, ki spodbuja vstop inovacij na trg.

Letos je tekmovanje razdeljeno v dve kategoriji. Prva so študenti, druga pa raziskovalci, redno zaposleni na Univerzi v Ljubljani. K prijavam so vabljeni vsi, ki imajo tehnološke ali netehnološke inovacije in inovativne podjetniške ideje.

Rok prijave je 19. april, prvo mesto pa ti prinese 3.000 €. A ne gre le za denarno nagrado. Nudijo tudi delavnice oblikovanja poslovne ideje, zaščite intelektualne lastnine in nastopanja ter predstavitve tvoje ideje pred komisijo. Poleg tega dobiš oceno komercialnega potenciala ideje, če si med najboljšimi, te čaka tudi možnost vstopa v program LUI, kjer ti bo zagotovljena pomoč pri pridobitvi finančnih virov ter dostop do investitorjev in gospodarstvenikov.

Če si študent Univerze v Ljubljani, ali si zaposlen, raziskovalec ali pedagoški delavec na Univerzi v Ljubljani ali pa alumni Univerze v Ljubljani in imaš odlično idejo, ne odlašaj, prijavi se!

Več informacij glede razpisa in kako se prijaviš, pa si lahko prebereš na spletni strani Univerze v Ljubljani.

Prejšnji članekMit ali resnica: z veganstvom do boljšega zdravja
Naslednji članekTudi na Fakulteti za pomorstvo in promet natisnili obrazno masko

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.