Odprte prijave za Nefiks 5ke!

Z oktobrom se začenjajo Nefiks zaposlitvene rešitve za mlade iskalce zaposlitve

Zavod Nefiks ta oktober napoveduje Nefiks petke, ključni del projekta Nefiks zaposlitvene rešitve! Mladim iskalcem po Sloveniji obljubljajo znanje in veščine za pridobitev in opravljanje zaposlitve ter konkretne izzive z delodajalci. Aktivnost je nadaljevanje Zaposlitvenih klubov, ki so do zaposlitve pomagali že več kot 140 mladim iskalcem. Prijave zbirajo do 10. oktobra.

 

Mladi z aktivnim sodelovanjem brezplačno 3 mesece obiskujejo strokovna usposabljanja za razvoj kompetenc ter istočasno delujejo v Nefiks petkah. Iščejo resne kandidate, ki razumejo, da je iskanje zaposlitve proces, v katerega je potrebno vložiti čas, potrpežljivost in energijo. Vsaka petka v sodelovanju z delodajalcem izbere in izvede kratek družbeno – koristen projekt ali projekt varovanja zdravja. S pomočjo e-Nefiksa vsak udeleženec ustvari celovit profil znanja in kompetenc, ki je viden in prepoznan pri delodajalcih.

Za prvi krog Nefiks 5k, ki bo deloval od oktobra 2016 do januarja 2017 se lahko do 10. oktobra 2016 prijavite TUKAJ.

Nefiks 5ke bodo začele delovati v drugem tednu oktobra 2016, predvidoma dopoldne, v torek in četrtek med 10.00 in 13.00 oziroma po dogovoru, odvisno od kraja srečevanja. Končale pa se bodo v začetku januarja 2017.  Vse informacije o tem, kje po Sloveniji se bo projekt odvijal, so dostopne na www.talentiran.si.  V krajih, kjer bo do 10. oktobra dovolj prijav, bodo informativni dnevi, na katerih bo projekt podrobno predstavljen.

 

Sodelovanje v Nefiksovih 5kah je odlična priložnost za vse aktivne iskalce zaposlitve, ki bi radi okrepili svoje osebne kompetence, pridobili izkušnje timskega dela, razvili svojo socialno mrežo in preiskusili nekaj novega. Metodologija je do zaposlitve pripeljala že več kot 140 mladih po vsej Sloveniji, Tjaša ki se je zaposlila v kadrovski agenciji: »Moje sodelovanje ima pozitivne učinke, saj sem dobila zaposlitev. Vsi udeleženci pa smo dobili priložnosti, ki jih sicer ne bi. Sodelovanje priporočam tistim, ki si zares želijo najti službo«!

 

Več informacij na www.talentiran.si in FB strani: Služba me ne išče.

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.