Olimpijska PRedigra: Team Slovenia

V četrtek, 21. februarja, vas Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi (ŠS PRSS) vabi na Olimpijsko PRedigro: Team Slovenia z Jožkom Križanom.

 

Jožko Križan je direktor marketinga Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je s projektom Team Slovenia – OI London 2012 zmagal na SPORTO konferenci (Konferenca o marketingu in sponzorstvih v športu), v kategoriji Najboljše celovite športno-marketinške aktivnosti.

 

Kampanja Olimpijskega komiteja je temeljila predvsem na nadgradnji odnosov z navijači, poglavitne dejavnosti pa so izhajale iz štirih projektov, s katerimi so sestavili široko komunikacijsko mrežo in navzočnost po vsej Sloveniji. Mobilna aplikacija Team Slovenia, akcija na Twitterju Tvitajmo za naše, prodaja uradnih olimpijskih navijaških izdelkov na Petrolovih bencinskih servisih in nagradna igra V London po zmago, ki je 119 navijačem omogočila tridnevni obisk olimpijskih iger v Londonu, so bile oglaševalske kampanje, ki so pripomogle, da je olimpijski val zajel vso Slovenijo in Olimpijskemu komiteju Slovenije prinesel največ glasov žirije in strokovne javnosti na konferenci SPORTO. Poleg omenjenih kampanj nam bo Jožko Križan na primeru Team Slovenia – OI London 2012 predstavil tudi marketinške cilje, komunikacijsko mrežo in način komuniciranja z javnostmi v času olimpijskih iger.

 

Vabljeni, da se nam pridružite v četrtek, 21. februarja, ob 18.00 v predavalnici številka 21 (na Fakulteti za družbene vede).

 

Prijave na : pr.students@gmail.com

Uporabljamo Akismet za manjšanje neželenih oglasnih komentarjev (spam). Politika zasebnosti.